Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Α.Γιούσεφ: Ζητάει 1.000€ για να φάει κάποιος μαζί της - Το τραπέζι ποιος το πληρώνει;

Άλλη μια συνέντευξη έδωσε η Αναστασία Γιούσεφ, η γνωστή χορεύτρια - ambassador (δηλαδή πρεσβευτής όπως αναφέρει και η ίδια στο προφίλ της στο Instagram). Είναι αλήθεια πως τελευταία έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις της στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Mετά τα αυτή τη φορά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, αφού είδε πως με τις τελευταίες της δηλώσεις σχετικά με το πόσα βγάζει σε ένα μήνα από το Instagram είχε απήχηση. 

Αφού είπε για άλλη μια φορά το story για την παρουσία της στη «Φάρμα», (αυτή τη φορά δεν το ξέκοψε, οπότε μάλλον θα ανέβηκαν και οι προτεινόμενες απολαβές), πέρασε και στο «ψητό».

Πόσα χρήματα έχει ζητήσει για μια φωτογραφία. 1.000€ «ζεστά» κολλαριστά!

Μάλιστα ενημέρωσε και τους απανταχού ενδιαφερόμενους πως ετοιμάζει «δυνατό» giveaway με το βασικό δώρο... ένα δείπνο μαζί της! 

Και εδώ η ταρίφα είναι στα 1.000€! 

Το τραπέζι ποιος θα το πληρώσει; Για να μην αναφέρουμε σε άλλα «έπιπλα» του σπιτιού.

Tags
Back to top button