Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Aντιδράσεις για το coreo των οπαδών του Παναθηναϊκού - «Γ@@ώ τη συμπρωτεύουσα» και ο Λευκός Πύργος στις φλόγες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League και το coreo που αποφάσισαν να κάνουν οι οπαδοί του προκάλεσε αντιδράσεις αφού υπάρχει υβριστικό μήνυμα για τη Θεσσαλονίκη ενώ σχημάτισαν και τον Λευκό Πύργο… στις φλόγες.

Έξαλλος ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού με διαιτητή: «Πρέπει να ντρέπεσαι…»

Η ιδέα τους, προκάλεσε αντιδράσεις αφού δεν ήταν και τόσο… ειρηνική. «Γ@@ώ τη συμπρωτεύουσα», έγραφε το μεγάλο πανό που άπλωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο πέταλο της Θύρας 13 και από εκεί και πέρα σχημάτισαν τον Λευκό Πύργο να φλέγεται.

 

Tags
Back to top button