Ο Άρης Μουγκοπέτρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά στο MEGA, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του, για την περιπέτεια της υγείας του, ενώ προχώρησε και σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.
Αρχικά, αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του, είπε: «Το 13 και το 33 είναι σημαντικοί αριθμοί για εμένα. Θέλω να πιστεύω ότι από εδώ και πέρα έρχονται άλλα πράγματα, θα το παλέψω με τη βοήθεια του Θεού. Δεν θέλω να μιλήσω για τον άνθρωπο που μου προκάλεσε το ατύχημα, θα μιλήσει ο Θεός και η δικαιοσύνη. Εγώ κουράστηκα να μιλάω γι’ αυτό».
«Ακόμα δεν βλέπω όπως έβλεπα, είμαστε στο 30 με 40% στο δεξί μου μάτι. Για το χέρι μου, έχουμε ακόμη κάποιες επεμβάσεις. Ήταν συγκλονιστικό να παίρνει κάποιος τηλέφωνο και να σου δίνει κάποιο μέλος από το σώμα του για να συνεχίσεις εσύ το όνειρό σου. Πραγματικά δεν έχω λόγια», πρόσθεσε.
Έπειτα, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση: «Τα τελευταία χρόνια δεν έλεγα να πιστέψω ότι πραγματικά υπάρχει τόσο πολύ μαυρίλα μέσα σε αυτή τη δουλειά. Μέχρι που έμαθα, για παράδειγμα, ότι άνθρωπος ο οποίος το έπαιζε και δάσκαλος στη δουλειά, είπε πως “δεν έπρεπε να του κοπεί το χέρι, έπρεπε να του κοπεί το κεφάλι”».