Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Στον κόσμο που ζούμε οι άνθρωποι επικοινωνούν περισσότερο, αλλά συχνά δεν συναντώνται πραγματικά"

Στον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου τίμησε η Εκκλησία της Ελλάδος τον Απόστολο των Εθνών Παύλο, σε ανάμνηση του κηρύγματός του προς τους Αθηναίους.

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Κατά τον Εσπερινό, επίκαιρη ομιλία ανέπτυξε ο Επίσκοπος Ευρίπου Χρυσόστομος, ενώ τελετάρχης ήταν ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επίσκοπος Χριστουπόλεως Βαρνάβας.

Δείτε φωτογραφίες

 


Μετά την ακολουθία, ο Αρχιεπίσκοπος, από τον λόφο του Αρείου Πάγου, ευχήθηκε σε όλους υγεία σωματική και πνευματική, καθώς και θεία φώτιση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «στον κόσμο όπου ζούμε, οι άνθρωποι επικοινωνούν περισσότερο, αλλά συχνά δεν συναντώνται πραγματικά. Γι' αυτό το μήνυμα του Απόστολου Παύλου παραμένει πάντοτε επίκαιρο» και πρόσθεσε: «Η Εκκλησία καλείται να γίνει τόπος διαλόγου, συμφιλιώσεως και ελπίδος. Ο Χριστός είναι η οδός, η αλήθεια και η ζωή για κάθε εποχή και για κάθε πολιτισμό».

Παρέστησαν αρχιερείς, η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Αθανάσιος Πλεύρης, βουλευτές, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας, στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, κληρικοί και λαϊκοί.

Tags
Back to top button