Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Αστακός» η Άγκυρα για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Επί ποδός πάνω από 56.000 άνδρες ασφαλείας

Η Τουρκία προετοιμάζεται για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Ιουλίου στην ‘Αγκυρα.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας έχουν ολοκληρωθεί οι οργανωτικές και επιχειρησιακές προετοιμασίες, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία για τη συμμετοχή, τα μέτρα ασφαλείας και τις υποδομές της συνόδου.

Σε σχέση με τις συμμετοχές και τη διοργάνωση, η Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας αναφέρει ότι η ‘Αγκυρα θα φιλοξενήσει μία από τις μεγαλύτερες συνόδους στην ιστορία του ΝΑΤΟ, με τη συμμετοχή των ηγετών των κρατών-μελών και πολυάριθμων διεθνών αντιπροσωπειών.

Όπως επισημαίνεται, η 36η Σύνοδος Κορυφής των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Ιουλίου στο Προεδρικό Συγκρότημα της ‘Αγκυρας, υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Play Video

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Διεύθυνση Επικοινωνίας, στη σύνοδο θα συμμετάσχουν οι ηγέτες και των 32 κρατών-μελών του ΝΑΤΟ, πολλοί προσκεκλημένοι ηγέτες, περίπου 100 υπουργοί, καθώς και μεγάλος αριθμός διπλωματών και εκπροσώπων διεθνών οργανισμών.

Παντού… αστυνομικοί στην Αγκυρα

Όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας, η Διεύθυνση Επικοινωνίας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιχείρηση ασφαλείας που θα συνοδεύσει τη διοργάνωση, παραθέτοντας αναλυτικά στοιχεία για το προσωπικό που θα αναπτυχθεί.

Ειδικότερα, για την ασφάλεια της συνόδου θα αναπτυχθούν συνολικά 56.288 άνδρες ασφαλείας, εκ των οποίων 48.841 αστυνομικοί, 7.447 στελέχη της χωροφυλακής και 639 στελέχη κυβερνοασφάλειας.

Παράλληλα, για τις μετακινήσεις των αποστολών θα χρησιμοποιηθούν τρία αεροδρόμια.

Για τα μέσα ενημέρωσης, η Διεύθυνση Επικοινωνίας παρουσιάζει επίσης τις υποδομές που έχουν προβλεφθεί για την κάλυψη της συνόδου από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρεται, περίπου 3.000 δημοσιογράφοι αναμένεται να καλύψουν τη σύνοδο. Υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Επικοινωνίας, το κρατικό κανάλι TRT θα πραγματοποιήσει τηλεοπτική κάλυψη από 26 σημεία, χρησιμοποιώντας 96 κάμερες και 18 οχήματα εξωτερικών μεταδόσεων.

Η Προεδρική Εθνική Βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει ως διεθνές κέντρο Τύπου διαθέτοντας 1.800 θέσεις εργασίας, 40 αίθουσες μοντάζ και περισσότερα από 100 σημεία ζωντανών μεταδόσεων. Σε όλη την ‘Αγκυρα θα λειτουργήσουν επίσης 5.000 υπαίθρια σημεία ενημέρωσης και προβολής.

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας αναφέρει ακόμη ότι, παράλληλα με τις εργασίες της συνόδου, θα πραγματοποιηθεί σειρά παράλληλων δράσεων.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η διοργάνωση πολλών θεματικών πάνελ, εργαστηρίων (workshops) και άλλων παράλληλων εκδηλώσεων στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

Tags
Back to top button