Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθήνα: ΜΑΤ περικύκλωσαν τον Άγνωστο Στρατιώτη στην «πρεμιέρα» της τροπολογίας

Η πρώτη μέρα εφαρμογής της τροπολογίας για τον Άγνωστο Στρατιώτη σημαδεύτηκε από έντονη παρουσία των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας.

Διμοιρίες των ΜΑΤ περικύκλωσαν το Μνημείο στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος, σχηματίζοντας ένα «κορδόνι» μπροστά από τον χώρο τιμής των πεσόντων, ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης μετά την ψήφιση της τροπολογίας.

Η εικόνα των ενστόλων να περιφρουρούν τον Άγνωστο Στρατιώτη προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με αρκετούς πολίτες να σχολιάζουν ειρωνικά πως το Μνημείο «μετατράπηκε σε φυλασσόμενο στρατόπεδο».

Η παρουσία της αστυνομίας στο Σύνταγμα παραμένει ισχυρή, ενόψει και των επετειακών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου, με τα μέτρα ασφαλείας να έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Tags
Back to top button