Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται στη Ρώμη ο τελικός του Τεντόγλου

Ο προκριματικός που έγινε χθες Παρασκευή, ήταν τυπική διαδικασία και από τη στιγμή που δεν ήταν ιδιαίτερα νωρίς ο Μίλτος Τεντόγλου με ένα μόλις άλμα «πέταξε» στα 8.14 με αποτέλεσμα να προκριθεί στον σημερινό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο κάτοχος του τίτλου θέλει να τον υπερασπιστεί σε μία από τις πιο δύσκολες αποστολές του. Κι αυτό όχι γιατί ο Ελβετός Σάιμον Έχαμερ τον τρόμαξε με το 8.41 με το οποίο πέρασε πρώτος από τον προκριματικό. Ο πιο μεγάλος αντίπαλος του Έλληνα Ολυμπιονίκη στον τελικό του μήκους είναι ο Ματία Φουρλάνι και κατά δεύτερο λόγο ο Βρετανός Τζέικομπ Φίντσαμ Ντιουξ.

Ο Ιταλός πρωταθλητής στα 19 του χρόνια θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι του αθλήματος ενώ θα έχει και όλο το Ολίμπικο με το μέρος του, ωστόσο ο Μίλτος έχει την εμπειρία από μεγάλους αγώνες και τον τρόπο για να πετυχαίνει τον στόχο του ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίζεται 5ος σειρά του τελικού και στις δηλώσεις αφού τόνισε ότι ίσως δούμε τον κορυφαίο αγώνα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε σίγουρος για τον εαυτό του κάνοντας εκτίμηση για άλμα που μπορεί να φτάσει και στα 8.60 (η κορυφαία δική του επίδοση ενώ το πανελλήνιο ρεκόρ είναι 8.66μ.)

Tags
Back to top button