Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Βραζιλία: Ενέκρινε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της Pfizer για παιδιά ηλικίας από 6 μηνών και άνω

Η εθνική ρυθμιστική αρχή υγείας της Βραζιλίας, Anvisa, ενέκρινε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που παράγουν η Pfizer και η BioNTech για χρήση σε παιδιά ηλικίας μεταξύ έξι μηνών και τεσσάρων ετών, ανέφερε η ίδια η αρχή σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή το βράδυ.

Η απόφαση διευρύνει τη διαθεσιμότητα του εμβολίου, το οποίο πωλείται με την επωνυμία Comirnaty για ενήλικες και είναι ήδη διαθέσιμο στη Βραζιλία για μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες.

Εμβόλια: Χαμηλές «πτήσεις» για τα επικαιροποιημένα – Αναμονή για το εμβόλιο που θα καλύπτει την Όμικρον 5

Τα ποσοστά εμβολιασμού της Βραζιλίας είναι ήδη από τα υψηλότερα στον κόσμο, με σχεδόν το 90% του πληθυσμού να έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση, σύμφωνα με τον φορέα Our World in Data, το οποίο συλλέγει επίσημα στοιχεία από χώρες σε όλο τον κόσμο.

Την Παρασκευή, η χώρα της Νότιας Αμερικής ανέφερε 97 θανάτους σε εθνικό επίπεδο λόγω του κορονοϊού, αριθμός πολύ χαμηλότερος από το ημερήσιο αριθμό των 4.250 θανάτων που καταγράφηκε τον Απρίλιο του 2021.

Tags
Back to top button