Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δημοτικές εκλογές στη Γαλλία: Πολίτες πέθαναν σε εκλογικά κέντρα την ώρα που ψήφιζαν

Τραγική εξέλιξη είχε η εκλογική διαδικασία στη Γαλλία την Κυριακή (22/3), καθώς καταγράφηκαν τρεις θάνατοι σε εκλογικά τμήματα, σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Στην πόλη Σαιντ-Ετιέν, άνδρας άνω των 80 ετών, μέλος συνδυασμού που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Εθνικού Συναγερμού, κατέρρευσε την ώρα που εκτελούσε καθήκοντα αντιπροσώπου.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες των διασωστών για περίπου μία ώρα, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει. Το εκλογικό τμήμα διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του για περίπου τρεις ώρες, πριν επαναλειτουργήσει και συνεχιστεί η ψηφοφορία.

Δύο ακόμη περιστατικά την ίδια ημέρα

Λίγες ώρες αργότερα, στην Καρκασσόν, γυναίκα 82 ετών αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία λίγο πριν εισέλθει στο εκλογικό κέντρο. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν άμεσα, ωστόσο η γυναίκα κατέληξε κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο.

Το εκλογικό τμήμα παρέμεινε ανοιχτό, αν και η παρουσία των διασωστών προκάλεσε προσωρινή αναστάτωση στη διαδικασία.

Νωρίτερα, στο Ανεσί, άνδρας 81 ετών υπέστη ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Παρά την ταχεία επέμβαση των διασωστών, δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του.

Προσωρινή διακοπή της διαδικασίας

Στην περίπτωση του Ανεσί, τρία εκλογικά τμήματα διέκοψαν τη λειτουργία τους για περισσότερο από μία ώρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το περιστατικό, πριν επανέλθουν σε κανονική λειτουργία.

Τα περιστατικά προκάλεσαν έντονη συγκίνηση, σκιάζοντας την εκλογική διαδικασία σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Tags
Back to top button