Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Δείτε τι πρέπει να αποφεύγετε αν πάσχετε από πελματιαία απονευρωσίτιδα (βίντεο)

Ήδη θα έχετε ακουστά, πως η πελματιαία απονευρωσίτιδα αποτελεί μία από τις πιο κοινές αιτίες πόνου στην περιοχή της πτέρνας.

Η επώδυνη κατάσταση οφείλεται στη φλεγμονή που αναπτύσσεται στο σημείο που εκφύεται η πελματιαία απονεύρωση από το οστό της πτέρνας.

Οι συνηθέστερες αιτίες περιλαμβάνουν: ορθοστασία, έντονη καταπόνηση και γενικά αυξημένα φορτία με παπούτσια που δεν υποστηρίζουν επαρκώς την καμάρα του ποδιού, πλατυποδία, παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη, τραυματισμό.

Οι γυναίκες προσβάλλονται σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άνδρες, ενώ η ηλικία που εμφανίζεται συνήθως το πρόβλημα είναι μεταξύ των 40 και 60 ετών. 

Δείτε τι πρέπει να αποφεύγετε αν πάσχετε από πελματιαία απονευρωσίτιδα:

Tags
Back to top button