Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυτική αττική: Νυχτερινή έφοδος της Δίωξης Εκβιαστών σε κλαμπ

Ειδική ομάδα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών πραγματοποίησε από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής εφόδους σε καταστήματα διασκέδασης και νυχτερινά μαγαζιά με «strip show», με στόχο την αναζήτηση τυχόν θυμάτων εκβίασης.

Συνολικά ελέγχθηκαν 20 νυχτερινά καταστήματα και 17 άτομα σε Περιστέρι, Χαϊδάρι και Αιγάλεω. Σε κατάστημα στο Μπουρνάζι (Περιστέρι) ελέγχθηκε -μεταξύ άλλων- άντρας που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για «εγκληματική οργάνωση, απείθεια, έκρηξη, πλαστογραφία, ληστείες και διακεκριμένες φθορές κατ’ εξακολούθηση». Σε άλλο μαγαζί της ίδιας περιοχής ελέγχθηκε άτομο που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά και παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Παραμένουν τα προβλήματα υδροδότησης - Οι περιοχές της Αττικής που έχουν μείνει χωρίς νερό

Επίσης, ελέγχθηκε -κατά τη διάρκεια της νύχτας- άντρας που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για το νόμο περί όπλων και για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Σε άλλο γνωστό μαγαζί της περιοχής ελέγχθηκε άτομο που είναι γνωστό στις Αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία, απλή σωματική βλάβη, εγκληματική οργάνωση, κλοπές και απείθεια. Ο άντρας αυτός είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ως «στέλεχος» μεγάλου κυκλώματος που έκανε δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις στη βορειοανατολική Αττική. Η υπόθεση είχε απασχολήσει την επικαιρότητα.

Στο Αιγάλεω οι αστυνομικοί του Εκβιαστών έκαναν έλεγχο -μεταξύ άλλων- σε άτομο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και για το νόμο περί όπλων.

Σημειώνεται ότι δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις, καθώς δεν διαπιστώθηκε κάποιο αδίκημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έλεγχοι σε νυχτερινά μαγαζιά θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.

Tags
Back to top button