Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ευχήθηκαν για το Πάσχα των Καθολικών στον Έλληνα προπονητή της Τότεναμ: H απάντηση που έλαβαν

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Τότεναμ με την Λούτον για την Premier League το απόγευμα του Σαββάτου, ένας δημοσιογράφος χαιρέτησε τον τεχνικό των Spurs, Άγγελο Ποστέκογλου, ευχόμενος: «Καλό Πάσχα».

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: "Σκάνδαλο» να γιορτάζουν χωριστά το Πάσχα Ορθόδοξοι και Καθολικοί"


Σε απάντηση, ο Ελληνοαυστραλός προπονητής είπε: «Ευχαριστώ φίλε. Είμαι Ελληνορθόδοξος, το δικό μου Πάσχα σε περίπου ένα μήνα, αλλά το εκτιμώ».

Φέτος, το Ορθόδοξο Πάσχα είναι στις 5 Μαΐου περισσότερο από ένα μήνα μετά το Καθολικό Πάσχα (31 Μαρτίου).

 

Tags
Back to top button