Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Εκλογές «εθνικού μηνύματος»!

Ο γαλβανισμός των πνευμάτων των Ελλήνων ψηφοφόρων μονοπωλεί την ημερησία διάταξη, προκειμένου πανταχόθεν να επηρεαστεί το πλήρως απογοητευμένο εκλογικό ακροατήριο. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ο ανταγωνισμός των κομμάτων εξουσίας, η διαφαινόμενη μεγάλη αποχή και η θρηνωδία των παρασκηνίων.

Τα πολιτικά πάθη είναι πάλι σε έκρηξη! Η σκοτοδίνη των παθών αυτών πυκνώνει καθώς κατατίθενται στην πολιτική παλαίστρα, η οποία συντρίβει, ατιμάζει, καταστρέφει και δολοφονεί την ανθρώπινη προσωπικότητα. Εκεί, στα πολύχρωμα τηλεοπτικά παράθυρα, αλλά και στις αμέτρητες σελίδες του διαδικτύου, όπου παρελαύνουν οι πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος.

«Ισχνές μειοψηφίες», στο όνομα μιας κοινοβουλευτικής δήθεν δημοκρατίας και ενός κίβδηλου εκλογικού συστήματος, ευελπιστούν και πάλι να μετατραπούν σε «ισχυρές πλειοψηφίες» και έτσι να πανηγυρίσουν ως νικητές και να επιβάλλουν την θέλησή τους στη συντριπτική πατριωτική πλειοψηφία, υπακούοντας τυφλά στις  αρρωστημένες ιδεοληψίες τους και στους ξένους πάτρωνές τους.

Αυτά συμβαίνουν στην πατρίδα μας, και δεν αποτελούν βέβαια γεγονός παρθενογένεσης, αλλά είναι σε μέγιστο βαθμό απότοκο της αρρωστημένης πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως και ιδιαίτερα στην Ευρώπη.

Η Ευρώπη των (πάλι ποτέ) ονείρων μας, καθοδηγούμενη από τα σατανικά μυαλά της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή της, αν δεν ανακοπεί η πορεία της από τις εθνικές αγνές φωνές, οι οποίες όλο και πληθαίνουν, δίνοντας μια ανάσα ελπίδας στην πολύπαθη ήπειρο.

Η Ευρώπη λοιπόν, σε αυτές τις εκλογές, επιβάλλεται να πάρει ηχηρό μήνυμα από τους πολίτες της:

-Πρώτον, ότι τα ευρωπαϊκά έθνη δεν είναι διατιθέμενα να καταστούν αδύναμες κρατικές οντότητες, μετατρέποντας τις χριστιανικές κοινωνίες τους σε κοινωνίες του ισλάμ.

-Δεύτερον, ότι οι πολίτες απορρίπτουν αναφανδόν την φτωχοποίησή τους, από τις μεθοδευμένες οικονομικές κρίσεις και τους αχρείαστους πολέμους.

-Επιπλέον, δεν αποδέχονται την δολοφονία της παραδοσιακής χριστιανικής οικογένειας με κίβδηλους νόμους, διαστρέφοντας την κατά φύσιν λογική με παρά φύσιν πρακτικές.

Οι Έλληνες λοιπόν πολίτες οφείλουν να προσέλθουν στις κάλπες και να δώσουν κι αυτοί ένα παρόμοιο σημαντικό μήνυμα, έτσι ώστε, να μικρύνουν οι «μεγάλοι» και να μεγαλώσουν αυτοί που σκέφτονται και δρουν αγνά και πατριωτικά.

Προκύπτει, επομένως, η αδήριτη ανάγκη:

-Να αφυπνισθεί και να επιβληθεί η εθνική συνείδηση.

-Να επικρατήσει πολιτική ωριμότητα και αλλαγή νοοτροπίας των ψηφοφόρων πολιτών.

-Να αλλάξει μορφή η νέα Ελληνική αντιπροσωπεία και να αντιταχθεί, μαζί με τους λοιπούς ευρωπαίους πατριώτες, στην αντεθνική λαίλαπα που σαρώνει την Ευρώπη.

Ιδού «η Ρόδος», ιδού και «η κάλπη»!

 

Νίκος Ταμουρίδης           

Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ                                                                    

Tags
Back to top button