Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Εκτάκτως τώρα στη ΓΑΔΑ ο Τάκης Θεοδωρικάκος - Ο λόγος της επίσκεψής του

Εκτάκτως αυτή την ώρα μεταβαίνει στη ΓΑΔΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανόν η επίσκεψή του να σχετίζεται με τις σημαντικές αλλεπάλληλες επιτυχίες της αστυνομίας το τελευταίο διάστημα. Θυμίζουμε ότι σήμερα εξιχνιάστηκε το φονικό στην Ανδραβίδα ενώ χθες έληξε αισίως η απαγωγή του επιχειρηματία Γ. Κυπαρίσση. Παράλληλα η επίσκεψη μπορεί να σχετίζεται και με μεγάλες υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα όπως η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ο υπουργός συνηθίζει να κάνει αιφνιδιαστικές επισκέψεις όπως και το προηγούμενο Σάββατο έμειναν έκπληκτοι οι αστυνομικοί όταν τα μεσάνυχτα τον είδαν μπροστά τους στο τμήμα της Ομόνοιας.

Tags
Back to top button