Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ

Ενσωματώνοντας το νέο σας θεϊκό σχεδιάγραμμα

Αγαπημένοι δάσκαλοι, ποτέ μην ξεχνάτε ότι ο πιο κοντινός και αγαπητός φίλος σας θα πρέπει να είναι ο εαυτός σας – η δική σας συνειδητότητα Ψυχής.

Μέσα στο κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας θα βρείτε σοφία, ευσπλαχνία, υπομονή και το κυριότερο απ’ όλα, απεριόριστη Ιερή Αγάπη. Από την αρχή της δημιουργικής εμπειρίας στην πυκνότητα, όλες οι μορφές της ανθρώπινης ζωής υπόκεινται σε μία συνεχή σειρά αποκαλύψεων.

Ένας περίεργος, ερευνητικός νους ήταν μία ενσωματωμένη, εγγενής πτυχή της ανθρώπινης φύσης. Η Γη, για άλλη μία φορά, προετοιμάζεται για ένα καινούργιο, ανώτερο σε εξέλιξη είδος ανθρωπότητας.

Όλοι εσείς, ως Αστρόσποροι και παγκόσμιοι βοηθοί, είστε κωδικοποιημένοι με Ατομικούς Σπόρους Μνήμης που σας δίνουν μία διακαή επιθυμία να συμμετέχετε στην εκδήλωση αυτού του απίστευτου μελλοντικού ονείρου.

Ο προσωπικός σας στόχος είναι να γίνετε μία οντότητα που κατευθύνεται από τον Εαυτό και εμπνέεται από την Ψυχή μέσα στο χάος και την αναταραχή της σημερινής Τριτο-Τεταρτο-διάστατης πραγματικότητας.

Ένα καινούργιο Θεϊκό Σχέδιο με προχωρημένες δημιουργικές ιδέες πέρα από τα πιο άγρια όνειρα ακόμα και των πιο ευφυών, προχωρημένων σημερινών μυαλών διακτινίζεται πάνω στη Γη και στην ανθρωπότητα μέσω των ισχυρών Ακτίνων της συνειδητότητας Θεού από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο αυτού του Υπο-σύμπαντος. Μία προχωρημένη Ψυχή, βαδίζοντας το στενό μονοπάτι της Ανάληψης, πρέπει να μάθει πώς να απορροφά και να ενσωματώνει τις τρεις κύριες Θεϊκές Ακτίνες της εποχής που έρχεται.

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ, που αποτελείται από:

Γιατί δεν κινείστε στο κέντρο της έλικας της συνειδητότητας της ανάληψης, στο μάτι της διττότητας και της πόλωσης, όπου όλα είναι ήρεμα και γαλήνια, γεμάτα με αγνή κοσμική ουσία της δύναμης της ζωής, Αδαμάντινα Σωματίδια, που απλώς περιμένουν να συγχωνευτούν στο όραμα σας για το μέλλον; Αυτή ακριβώς την στιγμή, καθώς κινείστε στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας, μπορείτε να βιώσετε την βαθιά αγάπη και ευσπλαχνία του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας και του Υπέρτατου Δημιουργού. Παρακαλώ δεχτείτε αυτήν την αμετάβλητη αλήθεια: είστε ένας προικισμένος γιος ή κόρη σε μία σημαντική αποστολή. Δεν μπορείτε να πείτε ή να κάνετε τίποτα που να μειώσει εκείνη την αγάπη. Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τις εγκεφαλικές διόδους του νου σας στους ανώτερους κώδικες συχνότητας της Υπερψυχής/Ανώτερου Εαυτού σας.

Πάρα πολλοί από εσάς κουβαλάτε ακόμα μεγάλα φορτία από το παρελθόν. Λάθη που κάνατε σ’ αυτή την ζωή, και επίσης πολλές από το παρελθόν καταστάσεις και θαμμένες μνήμες οδυνηρών γεγονότων ή πράξεων από όλες τις προηγούμενες ζωές σας. Το να εμμένετε σ’ αυτές τις μνήμες ή να κουβαλάτε τα φορτία της ανισότητας δεν σας εξυπηρετεί πια. Ήρθε η ώρα να μας αφήσετε να σας βοηθήσουμε να θεραπεύσετε τις οδυνηρές μνήμες που είναι αποθηκευμένες στο φυσικό σας όχημα και στην αύρα σας – όπως καθαρίζουμε τις στρεβλώσεις των Τριτο-Τεταρτο-διάστατων, συλλογικής συνειδητότητας μοτίβων πεποιθήσεων, επαναφέροντας, έτσι, εκείνες τις διαστάσεις στο αρχικά σχεδιασμένο φάσμα της διττότητας. Ο φόβος είναι ένα πρωτόγονος αγώνας ή συναισθηματική φυγή, που θα εμποδίσει την επέκταση της επίγνωσης της συνειδητότητας σας. Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε και να επαναπρογραμματίσετε τα βασικά, ενστικτώδη στοιχεία της κατώτερης ανθρώπινης φύσης σας.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε, ακόμα κι αν δεν θυμάστε πια τα προηγούμενα λάθη σας ή τις σκέψεις και πράξεις σας που σας έθεσαν εκτός ισορροπίας, μέχρι αυτές οι αρνητικές σκεπτομορφές να αναγνωριστούν και να μεταλλαχθούν, εκείνες οι ενέργειες είναι ακόμα παρούσες στην κυτταρική σας δομή περιμένοντας να διορθωθούν και να επανέλθουν στην αρμονία. Με την συνειδητή σας επίγνωση, και ευθυγραμμίζοντας την θέληση σας με την Θέληση του Ανώτερου Εαυτού σας και της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας, ό,τι δεν είναι σε αρμονία με τις συχνότητες της ανώτερης Τέταρτης και Πέμπτης Διάστασης περιστρέφεται μέσα σας για να θεραπευτούν και να επιστρέψουν στις αρμονικές της γαλήνιας συνύπαρξης, της χαράς και της γεμάτη αγάπη πρόθεσης. Αυτή είναι η πηγή της τόσο μεγάλης εσωτερικής αναταραχής, των προκλήσεων και των δοκιμασιών που βιώνετε εσείς, οι έχοντες επίγνωση του Εαυτού αναζητητές του Φωτός.

Έχουμε επισημάνει ξανά και ξανά ότι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, ένα από τα πιο σημαντικά έργα να πραγματοποιηθεί για να μπείτε στο σπιράλ της Ανάληψης, είναι να διατηρείτε ένα εστιασμένο σημείο επίγνωσης μέσα στο Κέντρο του Ηλιακού σας Πλέγματος. Κάνοντας αυτό, θα διατηρείτε μία ανοιχτή δίοδο στην Ιερή Καρδιά – επιτρέποντας έτσι να ρέει ελεύθερα το Φως του Δημιουργού προς και από εσάς. Αυτό, με την σειρά του, σας βοηθάει να ενδυναμώσετε και να τελειοποιήσετε το μοναδικά όμορφο και αρμονικό Τραγούδι της Ψυχής σας.

Κατά την διάρκεια αυτής της υπέροχης περιόδου, αλλά και περιόδου δοκιμασιών, σας δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία να αξιολογήσετε την κοσμική βιβλιοθήκη που φυλάσσει τα μυστήρια αυτού του Υπο-σύμπαντος. Εσείς, οι Αστρόσποροι, αποκτάτε σταδιακά τα εφόδια για να αξιολογείτε εκείνους τους ιερούς ναούς / Πυραμίδες Φωτός όπου έχουν αποθηκευτεί οι συμπαντικοί νόμοι και η σοφία των αιώνων. Κάνοντας αυτό, θα μάθετε ότι μπορείτε να διασχίζετε οποιοδήποτε ύψος, να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο, και το μονοπάτι της Ανάληψης σας θα αποκαλυφθεί με σιγουριά. Δεν χάσατε ποτέ την θεϊκότητα σας ή την θεϊκή σας ευφυία. Απλά φυλάσσεται με ασφάλεια, περιμένοντας την ώρα που, για άλλη μία φορά, θα αφυπνιστείτε για να διεκδικήσετε το γενέθλιο δικαίωμα σας σαν Θεϊκό παιδί της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας.

Αγαπημένοι, σας ζητάμε να εστιαστείτε στον εαυτό σας για να μπορέσετε να γίνετε καθαρά οχήματα για τις εκλεπτυσμένες συχνότητες του Φωτός. Έχετε την ικανότητα να γίνετε ένας αγωγός για τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού, που θα διαπεράσουν το φυσικό σας όχημα, και θα ξεχυθούν έξω στον κόσμο της μορφής. Ωστόσο, πρέπει να ελευθερώσετε την δύναμη της Ιερής Φωτιάς μέσα από το φυσικό σας όχημα, την Φωτιά της Κουνταλίνη που είναι αποθηκευμένη στο Τσάκρα της Βάσης σας, ενώ αντλείτε ένα καινούργιο απόθεμα από τις μεγάλες Πόλεις Φωτός της Έκτης Διάστασης. Η αναπνοή είναι ο αγωγός αυτής της ζωτικής ενέργειας της Δύναμης της Ζωής. Πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε και να τελειοποιήσετε τον τέλειο ρυθμό της Ιερής Αναπνοής. Η Αναπνοή του Απείρου είναι ένα ζωτικό στοιχείο της μεταμορφωτικής διαδικασίας. Τα προηγούμενα χρόνια, προσθέσαμε περισσότερα σημαντικά στοιχεία στις προχωρημένες τεχνικές που πρέπει να ενσωματώσετε για να αναπτύξετε και να διεκδικήσετε την Αυτοκυριαρχία – πρόκειται να ενσωματώσετε ζωτικές πληροφορίες και μετά να τις μοιραστείτε μ’ εκείνους στο Μονοπάτι πίσω σας.

Σας ζητάμε να οραματίζεστε την Βιολετί Φλόγα να ακτινοβολεί από κάτω από τα πόδια σας προς τα πάνω και να σας αναδιπλώνει εντελώς σ’ αυτήν την ζωτική ενέργεια της μεταστοιχείωσης, η οποία θα επιταχύνει την διαδικασία της μεταμόρφωσης όλης της ακάθαρτης ουσίας μέσα και γύρω σας προστατεύοντας σας από εξωτερικές, αρνητικές επιρροές. Καθώς εξελίσσεστε σε μία Πνευματική Ανθρώπινη Ύπαρξη, θα γίνεστε ικανοί για πιο βαθιά σκέψη και περίπλοκες αντιλήψεις. Θα αναπτύξετε επίσης μεγαλύτερη ικανότητα για πιο βαθιά αγάπη.

Όταν θα έχετε ενσωματώσει την δονητική φόρμουλα της αφθονίας, και την αποδεχτείτε ως η αλήθεια σας, αυτή θα γίνει μέρος της Ενεργειακής σας Υπογραφής. Στην συνέχεια, εκείνα τα μοτίβα συχνοτήτων της αφθονίας θα ακτινοβολούν προς τα έξω, από τις μπροστινές και πίσω πύλες του Ηλιακού σας Πλέγματος με το σήμα του Απείρου, δημιουργώντας έτσι μία συνεχή ροή αφθονίας σε όλα τα καλά πράγματα. Να θυμάστε ότι για να εκδηλώσετε το πνευματικό σας όραμα, πρέπει να καθορίσετε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε, και μετά να το οραματιστείτε καθαρά. Πρώτα απ’ όλα, ως ένας συνειδητός συν-δημιουργός, θα πρέπει να εστιάζεστε στην εκδήλωση μίας εκλεπτυσμένης, εξελιγμένης κατάστασης Ύπαρξης, και μιας αρμονικής ποιότητας ζωής. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αναζητάτε αφθονία αγάπης, χαράς, ειρήνης, δημιουργικότητας, καλής υγείας, αρμονίας, ικανοποιητικές σχέσεις, κτλ. Αναζητώντας να ενσωματώσετε τις ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά και τις αρετές της Συνειδητότητας Θεού θα εξασφαλίσετε την επιτυχία στην δημιουργία όλων των υλικών αντικειμένων που απαιτείτε για να ζείτε με άνεση. Μαθαίνετε να γίνετε εκείνος με την άπειρη ροή αφθονίας, καθώς διασχίζετε τα πολλά επίπεδα και Διαστάσεις της Δημιουργίας. Μία από τις πιο σημαντικές αντιλήψεις που πρέπει να δεχτείτε ως η αλήθεια σας είναι μία καθαρή σαν κρύσταλλο επίγνωση ότι είστε ο δημιουργός της πραγματικότητας στην οποία θα ζήσετε τώρα και στο μέλλον.

Πολλοί από εσάς ρωτάτε ποια είναι η αποστολή σας σ’ αυτή τη ζωή και, εμείς σας λέμε, ότι η μεγαλύτερη επιθυμία της Ψυχής σας είναι ότι διεκδικείτε τις πολλές πτυχές του εαυτού σας, και επιστρέφετε στον υπέροχο κυρίαρχο της συν-δημιουργίας πού ήσασταν όταν πρωτο-ενσωματωθήκατε στα υλικά πεδία. Η διαδικασία της Ανάληψης είναι ένα συνεχές ταξίδι, όχι ένας προορισμός. Κάθε μέρα, να προσπαθείτε να κάνετε τις ύψιστες επιλογές – να μένετε στην στιγμή, διότι αυτή είναι η μοναδική περίοδος που μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην Θεϊκή σας δύναμη – χωρίς να εστιάζεστε στο παρελθόν και χωρίς να προβάλλετε το μέλλον, αλλά να αναζητάτε το ύψιστο δυναμικό σας κάθε στιγμή. Να βλέπετε τις προκλήσεις στην ζωή σας σαν ευκαιρίες καθώς μαθαίνετε να εγκαταλείπετε τους παλιούς αυτοπεριοριστικούς τρόπους. Αυτές είναι αναφαίρετεςαλήθειες που θα πρέπει να τις ενσταλάξετε μέσα σας μέχρι να γίνουν εγγενές μέρος της ανθρώπινης φύσης σας.

Αυτή είναι μία ζωή εξισορρόπησης για σένα, τον Αστρόσπορο, όπου αναζητάς να φέρεις σε αρμονία όλες τις πτυχές της Ύπαρξης σου. Βαθιά μέσα σου, γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι για σένα να τιμάς και να ενσωματώνεις την θηλυκή σου φύση, τις ευγενικές, διαισθητικές, δημιουργικές και εσωστρεφείς ενέργειες, καθώς και να αναπτύσσεις και να χρησιμοποιείς τα αρσενικά χαρακτηριστικά σου. Προσπάθησε να είσαι δυνατός, παρόλα αυτά ευγενικός, εξωτερικά εστιασμένος καθώς αξιολογείς το θησαυροφυλάκιο της σοφίας μέσα σου. Η Θεϊκή σου φύση θα αυξηθεί σε δύναμη και συνειδητή έκφραση καθώς μαθαίνεις να αντλείς την σοφία του Ιερού Νου σου, πάνω από το φως με την ευσπλαχνία της Ιερής Καρδιάς σου. Πρέπει να μάθεις να μιλάς συνοπτικά, δημιουργικά και εμπιστευτικά. Μάθε ότι αν μένεις κεντραρισμένος και εστιασμένος στην Ιερή Καρδιά σου, το Σύμπαν θα πρέπει να ανταποκριθεί με θετικό τρόπο και η επιτυχία σου θα είναι σίγουρη.

Σας ζητάμε να χρησιμοποιείτε την διάκριση πριν αποδεχτείτε τις διδασκαλίες κάποιου ως η αλήθεια σας. Μην πιάνεστε από την θεωρία ή από περίπλοκες πληροφορίες. Να παίρνετε μόνο ό,τι αντηχεί βαθιά μέσα σας, αυτό που είναι γεμάτο αγάπη, φώτιση και επεκτείνει την επίγνωση σας. Υπάρχουν πολλές μισές αλήθειες στις διδασκαλίες που παρουσιάζονται τώρα στην ανθρωπότητα. Να θυμάστε ότι είστε εκείνοι που πρέπει να δημιουργήσουν ελευθερία, αφθονία και δύναμη στην ζωή σας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς. Η διάκριση είναι ένα ζωτικό χαρακτηριστικό για εκείνους που βρίσκονται στο μονοπάτι της Ανάληψης και της φώτισης. Ό,τι διαλέγετε σαν αλήθεια σας, πρέπει να το ενσωματώνετε και να το εφαρμόζετε στη ζωή σας μέσα από εστιασμένη πρόθεση και δράση. Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ / Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ / Η ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ καταλήγουν σε θετική εκδήλωση.

Ανεξάρτητα τι σταθμό, περιστάσεις, ή επίπεδο επίγνωσης υποθέσατε γι αυτήν την ενσάρκωση, βαθιά μέσα στην Ψυχή σας υπήρχε μία διακαής επιθυμία να ενσωματώνετε τις πολυεπίπεδες Πτυχές της Ύπαρξης σας. Πρώτα, όμως, αυτές πρέπει να θεραπεύονται και να εναρμονίζονταιγια να μπορούν να γεμίζουν με το αιθέριο Φως των ανώτερων βασιλείων. Καθώς επιτρέπετε στον Ανώτερο Εαυτό σας σε πάνω από το φως και να σας καθοδηγεί, όλο και πιο εμπνευσμένη σκέψη θα σας παρουσιάζεται. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αφήνετε το Πνεύμα να εκδηλώνεται μέσω εσάς. Απλώς να το αφήνετε να συμβαίνει με φυσικό τρόπο, αγαπητοί μου. Τι κάνει την καρδιά σας να χαμογελάει και να σας φέρνει μια βαθιά αίσθηση ικανοποίησης; Πώς θέλετε να υπηρετείτε; Υπάρχουν πολλοί τρόποι, και έχετε πολλά ταλέντα (περισσότερα απ’ όσα γνωρίζετε). Η επιλογή, ωστόσο, είναι πάντα δική σας.

Οι ισχυρές δυνάμεις του Αγγελικού Βασιλείου, καθώς και ένας τεράστιος αριθμός υπέροχων Όντων Φωτός, είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να διανύσετε αυτές τις περιόδους της εξέλιξης και της μεγάλης αλλαγής με ευκολία και χάρη με βάση την ελεύθερη βούληση σας. Είναι ώρα να διεκδικήσετε εκ νέου το σωστό σας μέρος σαν Κυρίαρχος του Φωτός, και να θυμάστε ότι καθώς ενσωματώνετε την γνώση του Πνεύματος και της φωτισμένης αλήθειας, είναι πολύ σημαντικό να βγαίνετε μπροστά και να μοιράζεστε την σοφία σας.

Μάθετε ότι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που είναι μπροστά σας θα φέρουν ό,τι δεν μπορείτε να φανταστείτε, και γι αυτό μην φοβάστε να βγείτε από την ζώνη της άνεσης σας καθώς προσεγγίζετε τ’ αστέρια. Δεχτείτε τον μανδύα του λαμπερού Φωτός, διότι τον έχετε κερδίσει. Ν’ ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι. Μην φοβάστε να είστε διαφορετικοί από εκείνους γύρω σας.

Θα σας αφήσουμε με λίγες φωτισμένες σκέψεις που θα σας βοηθήσουν να μένετε εστιασμένοι στο ανώτερο νοητικό πεδίο της επίγνωσης, με μία επικάλυψη από γεμάτη αγάπη πρόθεση. Ο στόχος σας είναι να επικεντρωθείτε στην Καρδιά και να εστιαστείτε στην Ψυχή:

Ο ανώτερος νους χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του συνόλου του σώματός σας συνειδητότητας στην διαδικασία της σκέψης και της ανάλυσης του.

Η γνώση, το ταλέντο και ένας υψηλός δείκτης νοημοσύνης δεν δημιουργούν μία ευφυΐα. Χρειάζεται συγκέντρωση, θάρρος, επιμονή και μία συνεχή καθοδήγηση, μαζί με ακεραιότητα, για να αξιοποιήσετε το δυναμικό της πνευματικής σας ευφυΐας. Βρείτε και ακολουθήστε την επιθυμίας σας για υπεροχή, και αγωνιστείτε να ζήσετε το πάθος σας όσο καλύτερα μπορείτε.

Η επιστροφή στο στενό μονοπάτι της Ανάληψης στην συνειδητότητα είναι η αρχή των υπερβαίνων ευκαιριών όπου δεν υπάρχει ούτε καλό ή κακό, σωστό ή λάθος – μόνο αρμονικές προσωπικές επιλογές στο αποδεχθέν φάσμα της διττότητας. Ως ένας δυνατός Αυτοκυρίαρχος, θα κάνετε μόνο τις ύψιστες και καλύτερες επιλογές προς όφελος ΟΛΩΝ

Να μας καλείτε κι εμείς θα σας καθοδηγούμε και θα σας βοηθάμε με κάθε δυνατό τρόπο. Να είστε τολμηροί και σταθεροί, γενναίοι πολεμιστές μου. Να ξέρετε ότι είμαι μαζί σας πάντα, και αγαπιέστε βαθιά.

Tags
Back to top button