Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανεκλογή Φινοκαλιώτη και Κλάππα στους Δικηγορικούς Συλλόγους Θεσσαλονίκης και Πειραιά

Συνεχίζουν στα καθήκοντά τους Δημήτρης Φινοκαλιώτης και Ηλίας Κλάππας στους Δικηγορικούς Συλλόγους Θεσσαλονίκης και Πειραιά αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης επανεξελέγη πρόεδρος ο Δημήτρης Φινοκαλιώτης με ποσοστό 54,27 % (1. 557σταυρούς) έναντι της συνυποψήφιας του Μαρούσος Πρωτοπαπαδάκη, η οποία έλαβε ποσοστό 45,73% (Χ1.312.σταυρούς).

Στον α΄ γύρο των εκλογών στον ΔΣΘ ο Δημήτρης Φινοκαλιώτης είχε λάβει ποσοστό 28,46% (1.096 σταυρούς) και η Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη έλαβε ποσοστό 1.849 (712 σταυρούς).
 

Πειραιάς: Επανεξελέγη ο Ηλίας Κλάππας

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά επανεξελέγη πρόεδρος ο Ηλίας Κλάππας, ο οποίος έλαβε ποσοστό 68,05 % (754 σταυρούς), έναντι του συνυποψηφίου του Πολυχρόνης Περιβολάρης που έλαβε ποσοστό 31,95 % (354 σταυρούς).

Στον α΄ γύρο των εκλογών στον ΔΣΠ ο κ. Κλάππας είχε λάβει ποσοστό 48,38% (657 σταυρούς) και ο κ. Περιβολάρης είχε λάβει ποσοστό 24,3% (331 σταυρούς).

Tags
Back to top button