Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Eπικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου: «Απερισκεψία η επίθεση του Ιράν σε χώρες του Κόλπου»

Ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου κατηγόρησε το Ιράν για απερισκεψία για την επίθεση σε κράτη μέλη του οργανισμού και κάλεσε την Τεχεράνη να τερματίσει αυτό που χαρακτήρισε «τεράστιο στρατηγικό λάθος».

Μιλώντας σε άλλους Άραβες υπουργούς Εξωτερικών κατά την έκτατη συνεδρίαση του Αραβικού Συνδέσμου την Κυριακή (8/3) ο Άχμετ Αμπούλ Γέιτ δήλωσε ότι οι επιθέσεις «δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με κανένα πρόσχημα ή δικαιολογία» και ανταπέδωσε τις ειρηνευτικές προσπάθειες των χωρών του Κόλπου με «ύπουλες ρουκέτες και επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη».

Ο πρόεδρος του Ιράν ζήτησε συγγνώμη το Σάββατο (7/3) από τα γειτονικά κράτη για τις επιθέσεις του σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε αυτές τις χώρες, σε μια προσπάθεια να καταλαγιάσει την οργή σε ολόκληρο τον Κόλπο. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι το Ιράν μπορεί να συνεχίσει να αντιδρά σε επιθέσεις όταν προέρχονται από χώρες της περιοχής.

Tags
Back to top button