Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Επικοινωνία Ιταλού πνευματιστή με εξωγήινα όντα, το 1960…

“Υπάρχουν και άλλοι πλανήτες που κατοικούνται από λογικά όντα, εκτός από τη Γη. Ένας, μάλιστα, από αυτούς τους εξωγήινους είναι προσωπικός μου φίλος και ερχόμαστε τακτικά σε επικοινωνία με τη βοήθεια διαφόρων μέντιουμ”.Σε αυτήν την καταπληκτική δήλωση προέβη στις 27 Ιουλίου του 1960 προς τους Ιταλούς δημοσιογράφους ο Τζιοβάνι Μπατίστα Περπινέλλι, πνευματιστής και αστρολόγος από το Παλέρμο, όταν διάβασε στις εφημερίδες πως η προσπάθεια, η οποία κατεβλήθη από Αμερικανούς επιστήμονες να έρθουν σε επαφή με όντα άλλων πλανητών μέσω του ραδιοτηλεσκοπίου του Green Bank στη Δυτική Βιρτζίνια, απέτυχε.Ο Ιταλός πνευματιστής συνέχισε, λέγοντας:“Η προσπάθεια των Αμερικανών ήταν καταδικασμένη να αποτύχει, διότι τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν, όπως μου είπε ο φίλος μου Λαμπουχάθ, που είναι επιστήμονας σε έναν πλανήτη που ο ίδιος τον αποκαλεί Μάζγις, είναι για την εξελιγμένη τεχνολογία των άλλων πλανητών τόσο απαρχαιωμένα, ώστε είναι αδύνατον να συλλάβουν μηνύματα από τόσο μακρινές αποστάσεις.Ο Λαμπουχάθ εμφανίζεται συχνά στις επικλήσεις μου και μέσω του μέντιουμ μου δίνει διάφορες πληροφορίες για τη ζωή στον πλανήτη Μάζγις.Μάλιστα, προ ημερών μου ανέφερε πως υπάρχει εκεί ένα μουσείο, στο οποίο εκτίθενται τα επιστημονικά όργανα που θεωρούνται στη Γη ως άκρας τελειότητας υπό την επιγραφή “Όργανα της Προϊστορικής Επιστήμης χρησιμοποιούμενα από τους υποανάπτυκτους Γήινους”.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 28/07/1960…
Tags
Back to top button