Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Ισραήλ – Τι συζήτησαν Φλώρος και Κοχαβί

Οι διμερείς και πολυμερείς συνεργασίες και συνέργειες των ελληνικών και ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων και η κατάσταση στην Ουκρανία, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο των συνομιλιών του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον Ισραηλινό ομόλογό του αντιστράτηγο Αβίβ Κοχαβί στο Τέλ-Αβίβ, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Επιπλέον, συζήτησαν για το περιβάλλον και την αρχιτεκτονική ασφάλειας της Ανατολικής Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, καθώς και για τις γενικότερες συνέπειες του αναθεωρητισμού και της παραβατικότητας για την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμπλήρωσε στην ανάρτηση του στο Facebook πως «είναι σαφές ότι ο ρόλος και η αξία της στρατηγικής μας συνεργασίας προσδιορίζουν την ειδική σχέση των Χωρών μας και την αμοιβαία συμβολή τους στον κοινό σκοπό της σταθεροποίησης της ευρύτερης περιοχής».

Παράλληλα, ο κ. Φλώρος επισήμανε ότι αποτελεί «σημαντικό βήμα για την εμβάθυνση της Στρατηγικής Συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Ισραήλ η σημερινή ενημέρωσή μου για τις συνολικές υποδομές και τις διαδικασίες συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων ( IDF), καθώς και για τις ιδιαίτερα αποτελεσματικές τακτικές χρησιμοποίησής τους επί του πεδίου».

Tags
Back to top button