Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Γκέιτς σε Φέντερερ: «Είμαι τυχερός που σε είδα να κάνεις τα μαγικά σου στο κορτ»

Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ρότζερ Φεντέρερ διατηρούν εδώ και χρόνια μια σπουδαία φιλία.

Ρότζερ Φέντερερ: «Επικό» πρωτοσέλιδο της Equipe για τον «Βασιλιά»

Ο Αμερινακός επιχειρηματίας έχει παίξει αρκετές φορές τένις με τον Ελβετό και το έκανε τελευταία φορά το 2020 στο Κέιπ Τάουν εκεί όπου μαζί με τον Ναδάλ "έσπασαν" το παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης θεατών!

Ο Μπιλ Γκέιτς «αποχαιρέτησε» με δυο αναρτήσεις τον φίλο του ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

 

 

 

«Ήσουν απίστευτος φίλος για μένα και έμπνευση για μια ολόκληρη γενιά τενιστών. Είμαι τυχερός που σε είδα να κάνεις τα μαγικά σου στο κορτ πολλές φορές. Και είμαι ενθουσιασμένος που παρακολουθώ το φιλανθρωπικό σου έργο να μεγαλώνει σε αυτήν την επόμενη φάση της ζωής σου», έγραψε στο Twitter ενώ στη συνέχεια "ανέβασε" και κοινό τους βίντεο!

Tags
Back to top button