
Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του ο ιδιοκτήτης του κάμπινγκ ΆΜΜΟΣ στη Φοινικούντα, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής (5/10 ) μαζί με φίλο του, σύμφωνα με τη διαθήκη του η οποία συντάχθηκε τρεις μέρες από τη δολοφονία του, αφήνει στον αγαπημένο του ανιψιό, ο οποίος υπήρξε και μάρτυρας του διπλού φονικού.
Ο ίδιος, ξεκινάει τη διαθήκη του με τη φράση: «γράφω τη διαθήκη μου σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου» κάτι που μαρτυρά τους φόβους του για τη ζωή του.
«Στον αγαπημένο μου ανιψιό....., γιο του αποθανόντος αδερφού μου...., λόγω ότι τον αγαπώ σαν παιδί μου αφού από μικρό τον είχα υπό την πνευματική μου καθοδήγηση και αυτός ουδέποτε παρανόησε τις εντολές μου και προσπαθεί πάντα να με κάνει ευτυχισμένο με πολύ σεβασμό και αγάπη, αφήνω το μεγαλύτερο μέρος των περιουσιακών στοιχείων μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, στον επιστάτη του κάμπινγκ, στον αγαπημένο του φίλο, ο οποίος δολοφονήθηκε μαζί του το βράδυ της Κυριακής άφηνε το μισό χωράφι, το οποίο είχε συνιδιοκτησία με τον αγαπημένο του ανιψιό καθώς επίσης και σημαντικά ποσά σε τράπεζες στην Πύλο.
Τέλος, έκλεινε τη διαθήκη του με την επιθυμία του, η αδερφή του και ο γιος της να πάρουν τα ποσά των 100.000 ευρώ η πρώτη και 100.000 ευρώ ο δεύτερος ενώ ο φίλος του το ποσό των 200.000 ευρώ σε περίπτωση που ο αγαπημένος του ανιψιός και μάρτυρας της δολοφονίας αποφάσιζε να πουλήσει την περιουσία.
Δείτε φωτογραφίες από τη διαθήκη: