Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερόσυλοι έκλεψαν τάματα αξίας από τον Ιερό Ναό της Παντάνασσας στη Σίκινο

Μια πράξη ιεροσυλίας έχει συγκλονίσει τη μικρή κοινωνία της Σικίνου. Άγνωστοι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το κενό φύλαξης στον Ιερό Ναό της Παντάνασσας, παραμονή της εορτής του Σταυρού, και αφαίρεσαν τάματα μεγάλης αξίας που είχαν αφήσει οι πιστοί.

Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου, αμέσως μετά το πέρας της λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεκάδες πιστοί είχαν συρρεύσει στον ναό, ακολουθώντας την παράδοση να αφήνουν τα πολύτιμα τάματά τους στην εικόνα. Λίγη ώρα αφότου ο ναός είχε αδειάσει, έγινε αντιληπτό πως τα τάματα μεγάλης αξίας είχαν κάνει φτερά, προκαλώντας αναστάτωση και θυμό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και η τοπική αστυνομία ενημερώθηκε, ξεκινώντας άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές, όπως αναφέρει το cyclades24, είναι το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν ξένοι προς το νησί και να διέφυγαν αστραπιαία με κάποιο σκάφος, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι αυτή την περίοδο η Σίκινος έχει περιορισμένο αριθμό επισκεπτών.

Tags
Back to top button