Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Ινδονησία: Αποκεφάλισαν τεράστιο κροκόδειλο γιατί πίστευαν ότι ήταν ένα... δαιμονικό πνεύμα (βίντεο)

Έναν τεράστιο κροκόδειλο που τους τρομοκρατούσε χρόνια αποκεφάλισαν οι κάτοικοι των νησιών  Bangka Belitung στην Ινδονησία.

Οι ντόπιοι κυνηγούσαν τον κροκόδειλο που έφτανε σε μήκος τα 4,5 μέτρα εδώ και μία εβδομάδα γιατί πίστευαν ότι ήταν ένα δαιμονικό πνεύμα που ήθελε να καταστρέψει το χωριό τους.

Ο κροκόδειλος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της The Sun, πέθανε από εξάντληση αφού τον είχαν παγιδεύσει σε δίχτυα με λεπίδες.

Οι κάτοικοι μετέφεραν τον κροκόδειλο με μπουλντόζα και έθαψαν το κεφάλι και το σώμα χωριστά επειδή πιστεύουν ότι αυτό θα εμποδίσει τον «δαίμονα» να επιστρέψει και να στοιχειώσει το χωριό.

Πριν από την ταφή, οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο κροκόδειλος, που εκτιμάται ότι ήταν 50 ετών, δεν είχε δόντια.

Ο Σεπτιάν Γκάρο, επικεφαλής του τοπικού κέντρου προστασίας άγριας ζωής, δήλωσε ότι αξιωματούχοι διαπραγματεύτηκαν με τους χωρικούς ώστε να τους αφήσουν να χειριστούν εκείνη το βάρους 500 κιλών νεκρό σώμα του κροκόδειλου, αλλά οι προληπτικοί ντόπιοι επέμειναν να κρατήσουν το ζώο για θρησκευτικούς λόγους.

Tags
Back to top button