Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ιστορικός Καραλής: Πέρασε τα 6 μέτρα στην Πολωνία, αλλά ο Ντουπλάντις του «έκλεψε» την πρωτιά

Ο Εμμανουήλ Καραλής έφτασε για ακόμη μια φορά στα άκρα τον Μόντο Ντουπλάντις, αλλά τελικά ο Σουηδός πήρε τη μεγάλη νίκη στο Diamond League της Σιλεσίας με άλμα στα 6.20μ. Ο Έλληνας αθλητής πήδηξε πάνω από τα 6 μέτρα, αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 6.20μ.

Άλλη μια μάχη μεταξύ του Εμμανουήλ Καραλή και του Μόντο Ντουπλάντις έλαβε τέλος με νικητή τον Σουηδό. Στο Diamond League της Σιλεσίας οι δύο κορυφαίοι επικοντιστές όλων των εποχών έδωσαν show πάνω από τα έξι μέτρα, αλλά ο Ντουπλάντις με άλμα στα 6.20μ. πήρε το meeting.

O Έλληνας αθλητής έκανε ένα σπουδαίο άλμα στα 6 μέτρα, αλλά δεν κατάφερε να περάσει τα 6.20μ.

Ο Καραλής έδειξε από τις πρώτες προσπάθειες ότι είναι σε μεγάλη μέρα. Ξεκίνησε να “ζεσταίνεται” στα 5.50μ, είδε ότι είναι καλά και άφησε τα 5.65μ.

Έπειτα, σαν να μην είδε τα 5.80μ. και τα 5.90μ. νικώντας άνετα τον πήχη. Όταν ο πήχης πήγε στα 6 μέτρα, ο Έλληνας αθλητής δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα σε μια κίνηση τακτικής άφησε τα 6.10μ., καθώς εκείνη τι στιγμή ο Μόντο Ντουπλάντις κουβαλούσε δύο άκυρες προσπάθειες. Ωστόσο, ο Σουηδός έδειξε πόσο μεγάλος αθλητής είναι και πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια αυτό το ύψος.

Οι δύο αθλητές και φίλοι αποφάσισαν να αφήσουν τα 6.15μ. και πήγαν κατευθείαν στα 6.20μ. Εκεί, ο Ντουπλάντις έδειξε, γιατί είναι ο καλύτερο επικοντιστής, όλων των εποχών και πέρασε με την πρώτη.

Ο Μανόλο ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει το ύψος και με τρεις αποτυχημένες προσπάθειες έμεινε στη 2η θέση.

Οι επιτυχημένες προσπάθειες του Καραλή: 5.50, 5.80, 5.90, 6.00

Tags
Back to top button