Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη: Τέσσερις απόπειρες διάρρηξης στο σπίτι ηλικιωμένου, μέσα σε 10 ημέρες (Βίντεο)

Τέσσερις φορές μέσα σε 10 ημέρες επιχείρησαν διαρρήκτες να εισβάλουν στο διαμέρισμα ηλικιωμένου στην Κυψέλη.

Η πρώτη απόπειρα διάρρηξης έγινε όταν ο ηλικιωμένος είχε πάει μαζί με τον γιο του στον γιατρό. Φορώντας καπέλα και μάσκες, οι επίδοξοι διαρρήκτες προσπαθούσαν να ανοίξουν το διαμέρισμα στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Σκύρου.

Σύμφωνα με τον ALPΗΑ, ο γιος έλεγξε τα βίντεο που έστειλε η εφαρμογή που έχει εγκαταστήσει στο «ματάκι» της πόρτας. «Εκεί είδα ότι επί 40 περίπου λεπτά ήταν τρία άτομα έξω και προσπαθούσαν να μπουν μέσα. Και προφανώς παραβίασαν την κλειδαριά κατά τέτοιο τρόπο που εμείς δεν μπορούσαμε να μπούμε μέσα με το κλειδί μετά», δήλωσε ο γιος.

Οι διαρρήκτες επέστρεψαν μετά από δύο ημέρες, σύμφωνα με τον γιο. «Δεν ξέρω αν δεν είχαν εμπειρία με τη συγκεκριμένη καινούργια κλειδαριά γιατί η προηγούμενη ήταν πολύ παλιά, 30 χρόνων και…», ανέφερε. Στη συνέχεια, «ένα απόγευμα που ήμουν μέσα με τον πατέρα μου, με ενημέρωσε η εφαρμογή αλλά μέσα σε δύο λεπτά περίπου είχε φύγει».

Βλέποντας ότι η πόρτα έχει κάμερα οι διαρρήκτες προσπάθησαν να την καλύψουν. «Είδα έναν άνθρωπο από κάτω να είναι σκυμμένος και να πασπατεύει την κλειδαριά και μέχρι να το συνειδητοποιήσω είχε φύγει. Δηλαδή δεν έκατσε πολύ εκεί. Τώρα τι έκανε; Δοκίμασε κάποιο εργαλείο. Φωτογράφησε την κλειδαριά. Δεν ξέρω τι να σας πω», δήλωσε.

Tags
Back to top button