Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση: ''Κανείς μη εμβολιασμένος σε κλειστό εστιατόριο ή θέατρο από τον χειμώνα''!

Αντιμέτωποι με άρνηση εισόδου σε εστιατόρια και θέατρα, θα βρεθούν το χειμώνα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, όπως ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τον χειμώνα σε κλειστό θέατρο ή εστιατόριο δεν θα μπαίνει κανένας μη εμβολιασμένος», είπε, συμπληρώνοντας ότι οι τελικές αποφάσεις για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, καθώς και ποιες ομάδες θα αφορά, θα ληφθούν μέσα στο καλοκαίρι. 

 

Για τις απολύσεις των ανεμβολίαστων  

 

Ο ίδιος, μέσω του «Meeting Point» του Νewsbomb.gr και της Όλγας Τρέμη, αναφέρθηκε στις συνέπειες που θα έχουν όσοι εργαζόμενοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν λέγοντας ότι «απόλυση δημοσίων υπαλλήλων που αρνούνται να εμβολιαστούν απαγορεύεται από το Σύνταγμα» για να προσθέσει ωστόσο πως «για τους ιδιωτικούς αλλάζει το πράγμα».  

 

Δηλώσεις Πελώνη 


 
Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας επ' αφορμής και της αύξησης των κρουσμάτων της μετάλλαξης «Δέλτα» μίλησε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 το πρωί της Παρασκευής,  σημείωσε πως υπάρχει προβληματισμός στην Ευρώπη, τονίζοντας ωστόσο πως η Ελλάδα είναι συνεπής στο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ενώ δεχόμαστε και άλλα εμβόλια.

Μέρκελ και Μακρόν τα «έβαλαν» με την Αθήνα για τον τουρισμό

«Αυτό που έχει σημασία για μας είναι ότι πλέον είναι όλοι πιο ώριμοι και πιο έμπειροι. Η λύση λοιπόν σε αυτή τη φάση -και το είπε και ο πρωθυπουργός μπαίνοντας χθες στη Σύνοδο- είναι οι εμβολιασμοί, και όχι πρόσθετοι περιορισμοί στις μετακινήσεις. Εκεί πρέπει να επιμείνουμε όλοι. Εκεί πρέπει να επιμείνει όλη η Ευρώπη κι έγινε συζήτηση για την ανάγκη επιτάχυνσης των εμβολιασμών». Υπογράμμισε στο σημείο αυτό ότι η διάθεση και στο πλαίσιο της Συνόδου δεν ήταν υπέρ του να υπάρξουν νέοι περιορισμοί. «Προφανώς υπάρχει εγρήγορση και όχι εφησυχασμός και παρακολουθούνται οι μεταλλάξεις», πρόσθεσε. 


Αρκουμανέας: Εμβόλια για να μην πάμε σε τοπικά lockdown 

 


Την ίδια ώρα πάντως τον κόδωνα του κινδύνου για την εξάπλωση του νέου στελέχους στην χώρα μας έκρουσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας. 

Αν χρειαστεί λόγω μετάλλαξης «Δέλτα», , τοπικά σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, τα οποία όμως είναι στο χέρι μας να αποτραπούν, ξεκαθάρισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής.
 
Ο τρόπος για να μην χρειαστεί, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, είναι το εμβόλιο «για να τελειώνουμε με την πανδημία και να μην επιστρέψουμε σε γενικευμένα λοκντάουν και τέταρτα κύματα». «Είναι στο χέρι μας, υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια για όλους» υπογράμμισε.  «17 μήνες με την πανδημία έχουμε μάθει ότι όλα είναι στο τραπέζι και παίρνεις την απόφαση με τα δεδομένα που έχεις εκείνη τη στιγμή. Με νέα δεδομένα παίρνεις νέες αποφάσεις» σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.

 

Tags
Back to top button