Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

«Ξεφτίλα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Τερματοφύλακας παρακολούθησε το ματς από τις κερκίδες επειδή τον έδιωξαν οι συμπαίκτες του!

Αυτά που συμβαίνουν στην Καβάλα αυτόν τον καιρό δεν έχουν προηγούμενο, και σίγουρα δεν διαφημίζουν ούτε την ομάδα, αλλά ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντιθέτως το δυσφημίζουν.

Ο ΑΟΚ υποδέχτηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 7η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της SuperLeague 2, όμως λίγη σημασία έχει η ήττα που γνώρισαν οι Καβαλιώτες (3-2) από τους Θεσσαλούς. Τα περιστατικά που εκτυλίχθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» έχουν προκαλέσει την οργή και αγανάκτηση του κόσμου, που βλέπει τους άφαντους νέους επενδυτές να έχουν ξευτιλίσει την ομάδα, με όλες αυτές τις πρωτόγνωρες αποφάσεις που παίρνουν από την αρχή της χρονιάς.

Μερικές ημέρες μετά την απόφαση της διοίκησης (που τελικά πήρε πίσω μετά την κατακραυγή) να διώξει έξι ποδοσφαιριστές της, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες, ήρθαν νέες αδιανόητες καταστάσεις να προστεθούν για την Καβάλα. Αφορμή τα λάθη του τερματοφύλακα Γιάννη Ζωγράφου, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στο ματς με την ΑΣΑ. Ένα από τα αρκετά λάθη του 25χρονου τερματοφύλακα, οδήγησαν μάλιστα στο 0-1 για την Αναγέννηση, ενώ μερικά ακόμα παρόμοια λάθη στην συνέχεια, έφεραν την αλλαγή του στο 34ο λεπτό, αφού προηγουμένως είχαν στραφεί εναντίον του και οι συμπαίκτες του.

Ο πορτιέρο του ΑΟΚ αποχώρησε αποδοκιμαζόμενος, και σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, στην ανάπαυλα οι συμπαίκτες του τον έδιωξαν και από τα αποδυτήρια! Βρέθηκε λοιπόν στις κερκίδες και παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο από εκεί.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς που ζητούσαν την επιστροφή του Γιάννη Τάτση, στη θέση του κόουτς Θωμά Γράφα, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια.

 

Tags
Back to top button