Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Λαβρόφ κατά ΗΠΑ: Έχετε στόχο να καταστρέψετε τους δεσμούς μεταξύ Ρωσίας και Ευρώπης

Σε λεκτική επίθεση με αποδέκτη τις ΗΠΑ προβαίνει και πάλι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών ενώ συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία.

«Η Αμερική είναι εκείνη που επωφελείται από τη στρατιωτική σύγκρουση καθώς επιδιώκει να αποκομίσει τα μεγαλύτερα οφέλη σε οικονομικό και στρατηγικό επίπεδο» δήλωσε ειδικότερα ο Σεργκέι Λαβρόφ

Λαβρόφ: Δεν εμπιστεύεται τις έρευνες της ΕΕ για τις εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream


«Η Ουάσιγκτον έχει στόχο να καταστρέψει τους παραδοσιακούς δεσμούς μεταξύ Ρωσίας και Ευρώπης» πρόσθεσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ. 

Προχωρώντας σε επίθεση και προς την Ευρώπη είπε τα εξής: «Βλέπουμε πώς οι Ευρωπαίοι κυβερνώντες ενεργούν σε βάρος της ευημερίας και των συμφερόντων των πολιτών τους».

 

«Ακολουθούν υπάκουα την αντιρωσική ρητορική των ΗΠΑ σε όλα σχεδόν τα ζητήματα, και μερικές φορές πρωτοστατούν» υποσήριξε ο Λαβρόφ. 

Tags
Back to top button