Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 4-0: «Τεσσάρα» κόντρα στους 9 παίκτες των Κρητικών από τους Βοιωτούς

Με τον Λάγιους να αιφνιδιάζει την άμυνα του ΟΦΗ αμέσως μετά τη σέντρα του αγώνα και τον Χριστογεώργο να κάνει τραγικό λάθος στο 26′ του αγώνα, ο Λεβαδειακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του σε τέσσερα παιχνίδια της Super League, αφήνοντας πίσω του τους Κρητικούς στους 3 βαθμούς.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αποβλήθηκε για χέρι εκτός περιοχής και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους με μία νέα κόκκινη κάρτα στον Νους, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Κάπως έτσι, ο Λεβαδειακός έκανε “πάρτι” στη συνέχεια και “σάρωσε” τον αντίπαλό του με… καρέ.

Ο Όζμπολτ στο 69′, ο Πεντρόσο στο 79′ και ο Μανθάτης στο 83′, βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα των Κρητικών και χάρισαν μία επιβλητική νίκη στην ομάδα τους, η οποία και έχει ανέβει πλέον αρκετά στη βαθμολογία της Super League, “μετρώντας” δύο νίκες και μία ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Tags
Back to top button