Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Με γαλλική συνταγή να στερηθεί ο Μητσοτάκης τουλάχιστον την αυτοδυναμία

Ράπισμα ολκής για τον φίλο του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τα νέα δεδομένα στην Γαλλία.

Με την αλλαγή πολιτικών ισορροπιών στην χώρα ελλοχεύει ο κίνδυνος για παρατεταμένη πολιτική αστάθεια. Με την αποχή να είναι συγκλονιστική για τα γαλλικά δεδομένα, ιδίως στις νέες ηλικίες, το στραπάτσο μοιάζει με δημοψήφισμα κατά Μακρόν. Ενός Μακρόν που επιχειρεί να πάρει τα ηνία της ενωμένης Ευρώπης αλλά χάνει αυτά της ίδιας του της χώρας. 

Ήδη στα επιτελεία των ελληνικών κομμάτων έχουν αρχίσει οι παραλληλισμοί. Άλλωστε η αλαζονεία του Μακρόν, όπως και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν έκδηλη. Συνεπώς στο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός μήπως ο Έλληνας πρωθυπουργός στις εκλογές που πλησιάζουν- όσο και αν τις αρνείται -δεχτεί ένα αντίστοιχο πλήγμα.

Μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας άλλωστε δεν πείθεται από τους μποναμάδες με τα επιδόματα βενζίνης και λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας.

Σε προηγούμενο άρθρο μας τον Απρίλιο γράφαμε πως ο πρόεδρος Μακρόν επωφελήθηκε από την αδυναμία των περισσότερων άλλων υποψηφίων. Αυτό πιστεύει και το Μαξίμου πως είναι αρκετό για νέα νίκη στις εκλογές, που όλο αρνείται -αλλά όλο κοντοζυγώνουν- ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με "πιλότο" την τακτική του....φιλτάτου του Εμανουέλ και ποντάροντας στην αδυναμία της αντιπολίτευσης, που κατά την άποψή του συνεπάγεται έλλειψη εναλλακτικής λύσης, θα φορτσάρει προβάλλοντας την διεθνή εικόνα και ανοίγοντας το πουγκί εντός ων τειχών.

Και επιβεβαιωθήκαμε αφού και το πουγκί έχει ανοίξει για τα καλά και το χειροκρότημα στο Κογκρέσο παίζει με κάθε ευκαιρία σε επανάληψη πιο πολύ κι από τις παλιές ελληνικές ταινίες.  

Μόνο που η νέα κάλπη στην Γαλλία απέδειξε πως η αντιπολίτευση είναι επτάψυχη. Και η Λεπέν και η Αριστερά ρέφαραν.

Ο Μελανσόν δήλωσε μάλιστα πως:  .

Και στην Ελλάδα λοιπόν το ζήτημα είναι να στερηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τουλάχιστον την αυτοδυναμία. Να υπάρξει ένα πολιτικό χαλινάρι που θα προσγειώσει τους μικρούς Λουδοβίκους του Μεγάρου Μαξίμου. 

Tags
Back to top button