Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσσηνία: Νεκρός ένας 21χρονος και τέσσερις τραυματίες, μετά από μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ

Μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων με τραγικό απολογισμό έναν 21χρονο νεκρό και τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων δύο σοβαρά, σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης (30/4) στην παλιά Εθνική Οδό Καλαμάτας - Τρίπολης στο ύψος του Αγίου Φλώρου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος και επέβαιναν ακόμα δύο συνομήλικοί του ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν ένας 55χρονος και μία 54χρονη, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά οι τρεις 21χρονοι Ρομά και ελαφρά η 54χρονη συνοδηγός του δεύτερου οχήματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου μετά από λίγες ώρες ο ένας 21χρονος εξέπνευσε, ενώ ένας ακόμα συνομήλικός του λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Ελευσίνα.

Tags
Back to top button