Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μόσχα: Απαραίτητοι για λόγους ασφαλείας μερικοί περιορισμοί στο Διαδίκτυο

Το Κρεμλίνο δήλωσε την Τρίτη ότι ορισμένοι περιορισμοί στο διαδίκτυο είναι αναγκαίοι για λόγους ασφάλειας και δεν συνιστούν επιστροφή στο παρελθόν, αν και παραδέχτηκε ότι προκάλεσαν προβλήματα σε πολλούς Ρώσους.

Η Ρωσία έχει ενισχύσει τον έλεγχο του διαδικτύου από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, μπλοκάροντας εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) που χρησιμοποιούνται για την παράκαμψη της διαδικτυακής λογοκρισίας, ενώ περιορίζει και την πρόσβαση στο διαδίκτυο από τα κινητά.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, άφησε να εννοηθεί ότι ορισμένα από τα μέτρα είναι προσωρινά και θα αρθούν όταν αυτό κριθεί ασφαλές, ενώ άλλα σχετίζονται με τη μη συμμόρφωση τεχνολογικών εταιρειών με τη ρωσική νομοθεσία.

Tags
Back to top button