Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Μ.Τεντόγλου για πρόκριση στον τελικό: «Πιστεύω ότι έχω το μετάλλιο» (βίντεο)

Ο πρωταθλητής του μήκους χρειάστηκε μόνο μία προσπάθεια, με άλμα που μετρήθηκε στα 8.22μ (όριο για τελικό 8.15μ) και πέρασε με αρκετή άνεση στον τελικό.

Το άλμα ήταν απλό και χωρίς πίεση, αφού ο ίδιος κρατιέται για να βγάλει τη μεγάλη επίδοση στον τελικό.

Στον προκριματικό αγωνίστηκε καιο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία που έκανε το εντυπωσιακό -ειδικά για προκριματικό- 8.50μ όμως ο Τεντόγλου δεν πτοήθηκε καθόλου, αντιθέτως.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις όμως γνωρίζει τις δυνατότητές του και τονίζει πως μπορεί κι εκείνος να κάνει 8.50μ.

 

 

 

Tags
Back to top button