Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ν.Τζόκοβιτς: Υπό κράτηση παραμένει ο άσσος τενίστας μέχρι να υπάρξει νέα εκδίκαση της έφεσής του

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον Ν.Τζόκοβιτς αφού αποφασίστηκε εκ νέου η κράτησή του μέχρι την Κυριακή και μάλιστα στο ίδιο ξενοδοχείο με τους μετανάστες που κρατείτο την πριν λίγες ημέρες.

O Νόβακ Τζόκοβιτς είχε περάσει στην αντεπίθεση καθώς προσέφευγε εκ νέου στη δικαιοσύνη κατά της νέας απόφασης για ακύρωση τη βίζας του και απέλασή του.

Η απόφαση να ακυρωθεί η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς για δεύτερη φορά είναι «προφανώς παράλογη», υποστήριξε ο δικηγόρος του Νικ Γουντ σε μια έκτακτη ακρόαση στο δικαστήριο την Παρασκευή. Να σημειωθεί ότι η απόφαση για την εκ νέου ακύρωση της βίζας του Νο 1 τενίστα στον κόσμο έχει τη σύμφωνη γνώμη του Αυστραλιανού πρωθυπουργού.

«Είχε προλάβει το δικαστήριο να διαβάσει τους λόγους της απόφασης του υπουργού;» ο Γουντ ρώτησε τον δικαστή Anthony Kelly στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Και όντως οι δικηγόροι του Σέρβου είχαν δίκιο καθώς η Αυστραλία αδιαφόρησε πλήρως για την απόφαση του δικαστηρίου όχι γιατί ο Ν.Τζόκοβιτς έκανε κάτι το παράνομο, αλλά γιατί... είναι ανεμβολίαστος! 

Ο δικαστής Kelly άκουσε τις θέσεις της , όπως και τον νομικό σύμβουλο της κυβέρνησης και στη συνέχεια πήρε μία σειρά από αποφάσεις.

Αρχικά, απαίτησε να μην απελαθεί ο Τζόκοβιτς μέχρι να υπάρξει νέα εκδίκαση της έφεσής του. Στη συνέχεια τόνισε ότι η υπόθεση θα μεταφερθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, κάτι που δεν επιθυμούσε η πλευρά του Σέρβου τενίστα.

Από εκεί και πέρα, ο Τζόκοβιτς θα παραμείνει με τους δικηγόρους του σήμερα, ώστε αύριο να μεταφερθεί στο υπουργείο Μετανάστευσης (ή σε άλλο μέρος που θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, υπό το φόβο επεισοδίων) για να καταθέσει, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να μπει ξανά σε επιτήρηση στο ξενοδοχείο με τους παράνομους μετανάστες.

Θα βγει δε από αυτό την Κυριακή (14/01), ώστε να μεταβεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο για τη νέα ακροαματική διαδικασία. 

Tags
Back to top button