Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μπάιντεν μιλά σκληρά για Πούτιν και ενθουσιάζει τους Αμερικανούς στρατιώτες στη Βρετανία

ΗΠΑ • 10/06/2021 - 17:20
Ο Μπάιντεν μιλά σκληρά για Πούτιν και ενθουσιάζει τους Αμερικανούς στρατιώτες στη Βρετανία

Σαν σκηνικό βγαλμένο από ταινία

Θα μπορούσε να είναι σκηνικό βγαλμένο από τις… παλιές καλές ψυχροπολεμικές εποχές.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν μιλά σε αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στη βάση της RAF στο Σάφολκ της Αγγλίας.

Σε κάποια στιγμή της ομιλίας του, χαμηλώνει το ρυθμό και λέει με νόημα: «Πηγαίνω στο G7, μετά στο ΝΑΤO και μετά να συναντήσω τον κ. Πούτιν για να μάθει αυτά που εγώ θέλω να μάθει», λέει προκαλώντας ενθουσιασμό στους στρατιώτες.

Στην ίδια ομιλία, την πρώτη του επί μη αμερικανικού εδάφους υπό την ιδιότητα του Προέδρου, ο Μπάιντεν μίλησε με έμφαση για την αποκατάσταση των συμμαχιών των ΗΠΑ στην Ευρώπη, περιγράφοντάς τες ως κρίσιμες για την παγκόσμια ασφάλεια.

«Δεν ψάχνουμε σύγκρουση με τη Ρωσία. Θέλουμε μία σταθερή και προβλέψιμη σχέση. Και ήμουν ξεκάθαρος. Οι ΗΠΑ θα απαντήσουν με σθεναρό και αδιαμφισβήτητο τρόπο εάν η ρωσική κυβέρνηση εμπλακεί σε επικίνδυνες δραστηριότητες. Και αυτό το έχουμε ήδη αποδείξει».

Tags
Back to top button