Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε να εξουδετερώνει τους χιλιάδες περικυκλωμένους Ουκρανούς στρατιώτες στο Κουπιάνσκ

Τις τελευταίες ώρες ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε μία μαζική αεροπορική επίθεση έναντι ουκρανικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Ως αποτέλεσμα της επιχείρησης, εκρήξεις ακούστηκαν σε διάφορες περιφέρειες, περιοχές και πόλης της Ουκρανίας. Προκαταρκτικά δεδομένα δείχνουν πως μεταξύ άλλων η Μόσχα εκτόξευσε υπερ-υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal, βαλλιστικούς πυραύλους Iskander, Πυραύλους κρουζ Kalibr και διάφορα drones. 

Στην κεντροανατολική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ ο ρωσικός στρατός κατέλαβε τον οικισμό Vyshneve. Νέοι χάρτες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο υποδεικνύουν πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται πλέον στην γειτονιά Maslyakovka της ουκρανικής πόλης Κρασνολιμάν, προελαύνοντας παράλληλα σε όλες τις κατευθύνσεις του Ντονιέτσκ.

Εχθές, κατά την επίσκεψή του σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την δοκιμαστική εκτόξευση μίας πυρηνοκίνητης τορπίλης Poseidon.

Εξελίξεις από το Μέτωπο

Στην βορειοανατολική περιφέρεια του Σούμι η γραμμή επαφής δεν μετατοπίστηκε σχεδόν καθόλου. Οι ρωσικές ομάδες εφόδου συνεχίζουν να προχωρούν εντός των ουκρανικών δασών.

Αυτός είναι ο 38χρονος που έστειλε στην εντατική την καημένη γυναίκα που τάιζε γάτες στη Γλυφάδα!

Η ρωσική ομάδα «Νότος» συνεχίζει κανονικά τις επιχειρήσεις της παρά τις πλημμύρες που προκάλεσε η καταστροφή του φράγματος Belgorod στον ποταμό Σεβέρσκι-Ντονιέτκς. Τα στρατεύματα της Μόσχας δυσκολεύονται πράγματι να μετακινηθούν σε κάποια σημεία του μετώπου, λόγω του πλημμυρισμένου εδάφους, αλλά το νερό είναι πολύ λιγότερο από ότι αναμένονταν αρχικά. Ως αποτέλεσμα, Ρώσοι αναλυτές τονίζουν πως η επίθεση στο φράγμα δεν άλλαξε σημαντικά την τακτική κατάσταση σε αυτόν τον τομέα του μετώπου.

Στην βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου και συγκεκριμένα στην στρατηγική πόλη του Κουπιάνσκ, ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε να πραγματοποιεί εφόδους σε ομάδες περικυκλωμένων Ουκρανών στρατιωτών. Μία τέτοια προσπάθεια σημειώθηκε έναντι παγιδευμένων στρατιωτών της 114ης Μεμονωμένης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. Σύμφωνα με τους Ρώσους, στόχος τους είναι να τρομάξουν τον εχθρό και να τον αναγκάσουν να πάρει την σωστή απόφαση, δηλαδή να παραδοθεί οικειοθελώς.

Στην ανατολική περιφέρεια του Ντονιέτσκ και όσο η πολιορκία του Ποκρόβσκ συνεχίζεται εσωτερικά της πόλης, ο ρωσικός στρατός προελαύνει ταχύτατα και στην επικράτεια της στρατηγικής πόλης της Κονσταντίνοβκα. Σύμφωνα με νέους χάρτες, οι στρατιώτες του Κρεμλίνο έχουν καταλάβει 5,7 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους εντός και γύρω από τον οικισμό τις τελευταίες ημέρες. Αυτήν την στιγμή λαμβάνουν χώρα μάχες στο κέντρο της πόλης.

Tags
Back to top button