Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Οι χώρες που δίνουν μπόνους στους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων - Ποια βρίσκεται στην κορυφή

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και η κατάκτηση ενός μεταλλίου είναι ιστορικής σημασίας για τον αθλητή και την χώρα του.

Όσο ευγενή όμως και εάν είναι τα αισθήματα των αθλητών που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να ανταμείβονται και τις θυσίες τους να αναγνωρίζονται, τα χρυσά μετάλλια συνοδεύονται και από αρκετά γενναιόδωρα, σε πολλές περιπτώσεις, μπόνους που σίγουρα αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο. 

Το μέγεθος του μπόνους που προσφέρεται από τα κράτη για τα οποία αγωνίζονται ποικίλλει σημαντικά από χώρα σε χώρα δείχνει γράφημα της ιστοσελίδας Statista.

Για παράδειγμα, οι Βρετανοί αθλητές δεν λαμβάνουν μπόνους για να κερδίσουν ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ οι Αμερικανοί αθλητές παίρνουν 37.500 $ για κάθε χρυσό που φέρνουν στη πατρίδα τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Swim Swam.

Η Βρετανία, όπως και πολλά άλλα ευρωπαϊκά κράτη, προτιμούν να προσφέρουν στους αθλητές τους κρατική χρηματοδότηση και προπόνηση διάρκειας ενός έτους αντί ”ζεστού χρήματος”. 

Οι επιτυχημένοι αθλητές πάντως από την Ινδονησία θα λάβουν για κάθε χρυσό μετάλλιο 746.000 δολάρια  ενώ η Συγκαπούρη, που έρχεται δεύτερη σε ό,τι αφορά τα μπόνους για τα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς, προσφέρει  περίπου 744.000 δολάρια, όπως φαίνεται και στο γράφημα που ακολουθεί.

Tags
Back to top button