Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ

Οι παράξενες αναζητήσεις του Χίτλερ

Είναι λες και μερικές πτυχές του ή κάποιοι εκ των πρωταγωνιστών συνιστούν απλώς ανορθολογικά συστατικά ενός κατά τα άλλα ιστορικού, ψυχολογικού, πολιτικού, πολιτισμικού και κοινωνιολογικού φαινομένου:

από την ανωτερότητα της εξ Ατλαντίδας καταγόμενης άριας φυλής μέχρι κάτι ημιπαράφρονες αρχαιοδίφες σε αναζήτηση του Αγιου Δισκοπότηρου ή τη «θεωρία του κοσμικού πάγου», υπεύθυνη για την ήττα στο ψυχρό Ανατολικό Μέτωπο, η απόσταση είναι ένα παρανοϊκό τσιγάρο δρόμος.

Από τον Μαύρο Ηλιο στο μωσαϊκό του κάστρου των SS στο Βέβελσμπουργκ μέχρι την επανεμφάνισή του στα ΑΤΙΑ που απογειώνονταν από την Ανταρκτική, ομοίως. Το ίδιο και η απόσταση από τις μαγικές ιδιότητες της Λόγχης του Λογγίνου μέχρι το βιντεοπαιχνίδι Spear of Destiny, ας μην αποκαλύψουμε όμως άλλα.

Ιδού μερικά μόνο αποτυπώματα της συσχέτισης του ναζισμού με τον εσωτερισμό, τον αποκρυφισμό, τον φυλετικό μυστικισμό και με μια ολόκληρη σειρά σκληροπυρηνικών, ακραίων και περιθωριακών θεωριών που επιζούν υπογείως ή υπεργείως ως τις μέρες μας. Βάλε το email σου στην για να λαμβάνεις τα άρθρα μας. Παρακολουθήστε το βίντεο από το ελληνικό κανάλι Lab of Datum του YouTube για να μάθετε περισσότερα:

Ηταν το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ του Να Τα Βρει Ελεγε ο Χίτλερ : Ναζί Και Περίεργες Αναζητήσεις.

Tags
Back to top button