Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ολυμπιακός - Μπαντιογκού Φαντιγκά: Υπέγραψε μέχρι το 2026 ο 20χρονος άσος της Παρί

Το συμβόλαιο του Μπαντιογκού Φαντιγκά με την Παρί Σεν Ζερμέν, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Έχοντας το δικαίωμα ο 20χρονος να υπογράψει όπου θέλει, ακολούθησε την επιθυμία του.Η οποία τον στέλνει στον Πειραιά και έτσι ο νεαρός υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Η συμφωνία των δύο πλευρών, θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026. Ο Φαντιγκά αποτελεί μια περίπτωση προσθήκης με μεγάλη προοπτική για το μέλλον. Άλλωστε αναμένεται αρχικά να αγωνίζεται με την ομάδα Β.

Το θέμα είναι από πότε θα συμβεί αυτό. Ο Ολυμπιακός έχοντας «δέσει» τον παίκτη, προσπαθεί πλέον να έρθει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να τον φέρει από τώρα στην Ελλάδα και να μην περιμένει το καλοκαίρι.

Αν οι συζητήσεις με τους Γάλλους έχουν αίσιο τέλος, ο 20χρονος με καταγωγή απ’ το Μάλι θα γίνει άμεσα παίκτης του Ολυμπιακού. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος κυρίως, προέρχεται απ’ τα τμήματα υποδομής της Παρί και έχει αγωνιστεί επίσης στην Μπρεστ.

Tags
Back to top button