Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανία: Το Τάγμα Αζόφ αποχαιρετά τους νεκρούς του

Με ένα τελετουργικό από την εποχή των Βίκινγκς, «αποχαιρέτησαν» τους νεκρούς τους στον πόλεμο με τη Ρωσία, οι μαχητές του τάγματος Αζόφ.

Καθώς μαίνονται οι μάχες στα μέτωπα της ανατολικής Ουκρανίας, οι μαχητές του -νεοναζιστικού για πολλούς- τάγματος Αζόφ αποχαιρέτισαν τους τους νεκρούς τους στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Ο Μεντβέντεφ επιστρέφει! Διάδοχος και προκάτοχος του Πούτιν της Ρωσικής Ομοσπονδίας-Ποιο το μέλλον του πολέμου στην Ουκρανία;

Σε μια ιδιαίτερη τελετή, την οποία βιντεοσκόπησαν, χιλιάδες μέλη του τάγματος απέδωσαν φόρο τιμής στους συμπολεμιστές τους, με σαφείς αναφορές στη σκανδιναβική μυθολογία.

Κρατούσαν δεκάδες πυρσούς, ενώ έκαψαν το ομοίωμα του πλοίου των Βίκινγκς, τύπου Drakkar, στην περιοχή του Ρίβνε στη δυτική Ουκρανία.

Ο όρκος και οι σημαίες με σύμβολα των ναζί

Σχηματίζοντας κύκλο με πυρσούς απήγγειλαν τον όρκο των Ουκρανών εθνικιστών, που αναφέρει μεταξύ άλλων «Ουκρανία ιερή μητέρα των ηρώων, μπες στην καρδιά μου. Υπηρετώ το ουκρανικό έθνος…».

Στις σημαίες τους κυματίζει το βόλφσανγκελ, η ρουνική «λυκοπαγίδα», ένα από τα σύμβολα των ναζί. Οι «Αζόφ» αρνούνται πως έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον ναζισμό και υποστηρίζουν ότι αποτελεί συντομογραφία των λέξεων «εθνική ιδέα» στα Ουκρανικά.

 

Tags
Back to top button