Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Εκτός αγώνων οι Λόρενς Τσερόνο και Ράντολφ Ρος

Εκτός του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Όρεγκον βρέθηκαν ο Κενυάτης μαραθωνοδρόμος Λόρενς Τσερόνο και ο Αμερικάνος πρωταθλητής των 400μ., Ράντολφ Ρος, όπως ανακοίνωσε Μονάδα Ακεραιότητας Στίβου (AIU) το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Ο Λόρενς Τσερόνο, 4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και με ρεκόρ στις 2ώρ.03:04, βρέθηκε να έχει κάνει χρήση της ουσίας τριμεταζιδίνη, που βρίσκεται στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών της WADA και λειτουργεί ως μεταβολικός ρυθμιστής στο σωματικό λίπος.

Ο Κενυάτης πέρασε από αιφνιδιαστικό έλεγχο στις 23 Μαΐου και η AIU έλαβε το πόρισμα του εργαστηρίου της Λωζάνης για το θετικό αποτέλεσμα στις 13 Ιουνίου.

Παγκόσμιο Στίβου: Άσχημη πτώση της Μάγιερ στα 3 χλμ. στιπλ

Ο αθλητής ταξίδεψε στο Γιουτζίν και την επομένη ενημερώθηκε σχετικά, που αποκλείστηκε από το μαραθώνιο που θα γίνει την Κυριακή (17/7, 16:15). Η AIU έστειλε έγγραφη διαμαρτυρία στο εργαστήριο για την καθυστέρηση των 47 ημερών στην εξέταση του δείγματος, που στέρησε τη δυνατότητα σε άλλον Κενυάτη να αντικαταστήσει τον Τσερόνο.

Από την πλευρά του ο Ράντολφ Ρος πλήρωσε την ανεπιτυχή προσπάθεια από την AIU να λάβει δείγμα του στις 18 Ιουνίου., του επέβαλε προσωρινή αναστολή συμμετοχής σε αγώνες με άμεση ισχύ, κάτι που δεν του επιτρέπει να λάβει μέρος στα 400μ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Ρος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400μ. των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Tags
Back to top button