Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία γυναικών έκανε η Αναστασία Ανδρεάδη

Η Αναστασία Ανδρεάδη κατέκτησε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία γυναικών Κ18, καθώς είχε βολή στα 17,75 μέτρα.

Η Αναστασία Ανδρεάδη έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στο αναπτυξιακό κύπελλο ρίψεων που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με την νεαρή αθλήτρια μάλιστα να πετυχαίνει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην σφαιροβολία γυναικών Κ18, με βολή στα 17,75 μέτρα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη.

Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Μετά το Πανελλήνιο ρεκόρ κυνήγησα κάτι παραπάνω. Δε βγήκε. Δεν πειράζει. Από εδώ και στο εξής θέλω μεγαλύτερες βολές και τέτοιους αγώνες με μεγάλα μέτρα.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Δεν λέω πολλά πράγματα, να είμαστε καλά και βλέπουμε» ήταν τα λόγια της ίδιας μετά το τέλος του αγώνα.

Η Ανδρεάδη ξεκίνησε με μια βολή στα 16,97 μέτρα, για να ακολουθήσει η επόμενη στα 17,76 μ. ενώ είχε και αλλη μια στα 17,35 μέτρα. Αξίζει να σημειωθεί πως η αθλήτρια του Τάκη Ανυφαντή είχε δυο άκυρες προσπάθειες και ολοκλήρωσε τον αγώνα με μαι βολή στα 16,45.

Tags
Back to top button