Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Πιάστηκε από τις αρχές η ομάδα χάκερ «REvil»

«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ερευνών του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας στη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, τις περιοχές της Μόσχας, του Λένινγκραντ και του Λίπετσκ, κατέστειλε τις παράνομες δραστηριότητες μελών οργανωμένης εγκληματικής κοινότητας… Η πλήρης σύνθεση της εγκληματικής οργάνωσης REvil και η εμπλοκή των μελών της σε παράνομες ενέργειες έχει αποδειχθεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η FSB.

 

Η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας πρόσθεσε επίσης ότι οι αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ ενημέρωσαν τη Μόσχα για τον επικεφαλής της REvil και «την εμπλοκή του σε καταπατήσεις πόρων πληροφοριών ξένων εταιρειών πληροφορικής».

«Ως αποτέλεσμα ενός συνόλου συντονισμένων δραστηριοτήτων και επιχειρησιακής έρευνας, κατασχέθηκαν κεφάλαια σε 25 διευθύνσεις στους τόπους κατοικίας 14 μελών της οργανωμένης εγκληματικής κοινότητας: πάνω από 426 εκατομμύρια ρούβλια, μεταξύ των οποίων σε κρυπτονομίσματα, 600.000 δολάρια, 500.000 ευρώ, καθώς και εξοπλισμός υπολογιστών, πορτοφόλια κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται για τη διάπραξη εγκλημάτων, όπως και 20 πολυτελή αυτοκίνητα που αγοράστηκαν με χρήματα που αποκτήθηκαν με εγκληματικά μέσα», καταλήγει η FSB.

Tags
Back to top button