Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσική επίθεση στο Σούμι: Εντεκα τραυματίες, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά στην Ουκρανία

Νέα ρωσική επίθεση σημειώθηκε τη νύχτα στην πόλη Σούμι της βορειοανατολικής Ουκρανίας, προκαλώντας έντεκα τραυματισμούς, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και την ουκρανική υπηρεσία εκτάκτων αναγκών.

Η επίθεση, που έγινε με πυραύλους και drones, έπληξε πολυώροφα κτίρια κατοικιών, ιδιωτικά σπίτια και υποδομές κοινής ωφέλειας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Η περιφέρεια του Σούμι, που συνορεύει με τη Ρωσία, βρίσκεται υπό συνεχή βομβαρδισμό εδώ και μήνες, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις στοχεύουν τις πόλεις κοντά στα σύνορα για να αποδυναμώσουν τις ουκρανικές γραμμές άμυνας.

Ο τοπικός κυβερνήτης, Ίχορ Καλτσένκο, δήλωσε ότι ένας από τους πυραύλους χτύπησε αμαξοστάσιο, καταστρέφοντας πολλά βαγόνια και προκαλώντας ζημιές στις εγκαταστάσεις. Παράλληλα, ομάδες διάσωσης εργάστηκαν όλη τη νύχτα για να απεγκλωβίσουν κατοίκους από τα ερείπια.

Οι αρχές αναφέρουν ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, ενώ οι τοπικές δυνάμεις πολιτικής προστασίας εξακολουθούν να επιχειρούν για τον εντοπισμό πιθανών εγκλωβισμένων.

Το Κίεβο κατηγόρησε τη Μόσχα για συστηματικές επιθέσεις κατά αμάχων, επισημαίνοντας πως οι ρωσικοί βομβαρδισμοί στοχεύουν πλέον κατοικημένες περιοχές και όχι στρατιωτικούς στόχους.

Η κατάσταση στο Σούμι παραμένει τεταμένη, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους για νέες επιθέσεις τις επόμενες ώρες.


 

Tags
Back to top button