Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρούμπιο για Ουκρανία: Η Ουάσιγκτον παραμένει διατεθειμένη να διαδραματίσει μεσολαβητικό ρόλο

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να είναι διατεθειμένη να διαδραματίσει ρόλο μεσολαβητή στον πόλεμο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, την επομένη μαζικών πληγμάτων με πυραύλους εναντίον του Κιέβου και της προειδοποίησης της Μόσχας πως οι επιχειρήσεις του είδους θα συνεχιστούν.

«Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες και διατεθειμένες να κάνουν ό,τι μπορούν για να διευκολύνουν τον τερματισμό αυτού του πολέμου, κι ελπίζουμε ότι θα παρουσιαστεί η ευκαιρία κάποια δεδομένη στιγμή», είπε ο κ. Ρούμπιο σε δημοσιογράφους καθώς συνεχίζει την επίσημη επίσκεψή του στην Ινδία, αφού μίλησε στο τηλέφωνο με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ.

Τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν δεκάδες πυραύλους και εκατοντάδες μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εναντίον του Κιέβου και της περιφέρειάς του, με τις αρχές να κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς, μερικές ημέρες μετά τη φονική επιδρομή ουκρανικών drones σε λύκειο σε ουκρανική περιφέρεια κατεχόμενη από τη Ρωσία.

«Κάθε φορά που βλέπετε αυτά τα μεγάλα πλήγματα από τη μια και την άλλη πλευρά υπενθυμίζεται γιατί αυτός είναι φρικτός πόλεμος (…) και πρέπει να τελειώσει», είπε.

Η Ρωσία κάλεσε χθες Δευτέρα τους ξένους στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, ιδίως το διπλωματικό προσωπικό, να εγκαταλείψει το Κίεβο, διότι οι ένοπλες δυνάμεις θα αρχίσουν συστηματικούς βομβαρδισμούς εναντίον «κέντρων λήψης αποφάσεων» και «εταιρειών του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος», κάτι που επανέλαβε ο κ. Λαβρόφ στον ομόλογό του, σύμφωνα με τις υπηρεσίες του.

Ο κ. Ρούμπιο επισήμανε από την πλευρά του πως η Μόσχα προειδοποίησε «όλες τις πρεσβείες», όχι μόνο την αμερικανική.

Tags
Back to top button