Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρώμη: Έκλεψαν 80 φιάλες φαιντανύλης από το Ισραηλιτικό Νοσοκομείο της πόλης

Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό από τις ιταλικές αρχές, από το Ισραηλιτικό Νοσοκομείο της Ρώμης, εκλάπησαν σήμερα 80 φιάλες του συνθετικού οπιοειδούς Fentanyl, γνωστού και ως φαιντανύλη.

Χρησιμοποιείται ως ισχυρό αναλγητικό, αλλά ευθύνεται και για ολοένα και αυξανόμενο αριθμό θανάτων, λόγω της χρήσης του ως ναρκωτικής ουσίας. Υπολογίζεται ότι από τις 80 φιάλες που εκλάπησαν, μπορεί να διοχετευθούν στην παράνομη αγορά, μέχρι και 20.000 δόσεις άκρως επικίνδυνων ναρκωτικών.

Οι φιάλες φυλάσσονταν σε θυρίδα ασφαλείας του νοσοκομείου και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για «κλοπή κατά παραγγελία». Το γεγονός κατήγγειλαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, αρκετοί από τους οποίους, όμως, φέρονται να διαθέτουν τα κλειδιά της εν λόγω θυρίδας.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε ήδη η ιταλική προεδρία της κυβέρνησης, όπου πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη. Πηγές της ιταλικής κυβέρνησης αναφέρουν ότι «υπάρχει μεγάλη ανησυχία, λόγω της ανεύθυνης συμπεριφοράς όσων θα έπρεπε να εγγυηθούν την ασφαλή φύλαξη των συγκεκριμένων ουσιών».

Tags
Back to top button