Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σκληρά μηνύματα Σίσι και Ερντογάν κατά Ισραήλ στην Αραβο-Ισλαμική σύνοδο

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι δήλωσε σήμερα ότι οι τρέχουσες ενέργειες του Ισραήλ εμποδίζουν τις όποιες ευκαιρίες για την επίτευξη νέων ειρηνευτικών συμφωνιών στη Μέση Ανατολή.

«Αυτό που συμβαίνει αυτή ακριβώς τη στιγμή εμποδίζει το μέλλον της ειρήνης, απειλεί την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των λαών στην περιοχή και προσθέτει εμπόδια στις ευκαιρίες για την επίτευξη οποιωνδήποτε ειρηνευτικών συμφωνιών και μάλιστα ακυρώνει τις ήδη υπάρχουσες», δήλωσε ο Αιγύτιος πρόεδρος αναφερόμενος στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Αραβο-Ισλαμική σύνοδο κορυφής στην Ντόχα.

«Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω: Αυτή η επιθετικότητα αντικατοπτρίζει σαφώς ότι οι πρακτικές του Ισραήλ έχουν ξεπεράσει τα όρια της διπλωματικής και στρατιωτικής λογικής. Έχουν ξεπεράσει όλα τα όρια. Καταδικάζουμε έντονα την επιθετικότητα του Ισραήλ έναντι του Κατάρ» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Σίσι, τονίζοντας πως το Ισραήλ πρέπει να καταλάβει ότι η ασφάλεια και η κυριαρχία του δεν θα επιτευχθούν με τη βία, αλλά με τον σεβασμό του νόμου και της κυριαρχίας των άλλων κρατών.

Στην ίδια σύνοδο, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάνμίλησε με σκληρά λόγια για την κυβέρνηση του Ισραήλ, λέγοντας πως «υπάρχει μια άπληστη, αιμοδιψής νοοτροπία μεταξύ των ισραηλινών αξιωματούχων».

«Η κλιμακούμενη ισραηλινή επιθετικότητα αποτελεί άμεση απειλή για την περιοχή μας. Ελπίζω ότι οι σημερινές μας αποφάσεις θα μεταφραστούν σε μια γραπτή δήλωση που θα απευθύνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει καταστεί σαφές ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου σκοπεύει να συνεχίσει τις σφαγές εναντίον του παλαιστινιακού λαού και να βυθίσει την περιοχή στο χάος. Οι ισραηλινοί πολιτικοί επαναλαμβάνουν ψευδαισθήσεις σχετικά με το λεγόμενο Μεγάλο Ισραήλ. Πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε τους ισραηλινούς αξιωματούχους ενώπιον της δικαιοσύνης σύμφωνα με τους διεθνείς νομικούς μηχανισμούς» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Tags
Back to top button