Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στο Οχάιο: Αφρικανική αγριόγατα κυκλοφορούσε ελεύθερη και... θετική στην κοκαΐνη

Οι αρχές στο Οχάιο εντόπισαν και παγίδευσαν μια αφρικανική αγριόγατα που κυκλοφορούσε ελεύθερη, η έκπληξή τους όμως μεγάλωσε όταν βρήκαν ότι είχε καταναλώσει κοκαΐνη!

Όπως αναφέρει η New York Post, το ζώο ξέφυγε από το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του σε δρόμο του Σινσινάτι στα τέλη του Ιανουαρίου. Αμέσως βρήκε καταφύγιο σε δέντρα, όπου συνήθως ζει και στην Αφρική.

Μετά την κινητοποίηση των αρχών βρήκαν και συνέλαβαν το ζώο γιατί ήταν επικίνδυνο για τους πολίτες και το έστειλαν σε κέντρο περίθαλψης.

Η εξέταση του DNA έδειξε ότι πρόκειται για σερβάλ, ένα αιλουροειδές που ζει στη σαβάνα. Τα μεγάλα αυτιά του ζώου, που είναι μεγαλύτερα από κάθε άλλο αιλουροειδές, το βοηθούν να εντοπίζει και την παραμικρή κίνηση στο έδαφος.

Απίστευτο! Βρέθηκε παρατημένη στα σκουπίδια λευκή τίγρης στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Η έκπληξη ήλθε, όμως, όταν βρήκαν κοκαΐνη στο σώμα του ζώου. Παραμένει άγνωστο πώς συνέβη αυτό.

Το σερβάλ μεταφέρθηκε τελικά στον ζωολογικό κήπο. Εντοπίστηκε και ο ιδιοκτήτης του που συνεργάζεται με τις αρχές, ενώ δεν θα του αποδοθούν κατηγορίες γιατί η κατοχή σερβάλ είναι παράνομη στο Οχάιο.

Το θέμα, όπως παρατηρούν τα αμερικανικά μέσα, θυμίζει την ταινία «Cocaine Bear», που είναι εμπνευσμένη από ένα πραγματικό γεγονός τη δεκαετία του ‘80 (παίζεται και στην Ελλάδα), όταν μια αρκούδα έφαγε ένα σακουλάκι με κοκαΐνη φέρνοντας σε απόγνωση τις αρχές μέχρι να δώσουν λύση.

Tags
Back to top button