Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικό βίντεο της θανατηφόρας πτώσης της 65χρονης στα Μετέωρα

Η στιγμή της πτώσης της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από Ιερά Μονή στα Μετέωρα, καταγράφηκε σε βίντεο ιδιώτη.

Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 66 ετών, είχε μεταβεί στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από μεγάλο ύψος στον γκρεμό, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού, ήταν πολύ δύσκολη, αφενός λόγω του σημείου που έπεσε η άτυχη γυναίκα, αφετέρου λόγω της μορφολογίας του εδάφους. Στην επιχείρηση συμμετείχε η Ομάδα Διάσωσης της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Διασώστης που συμμετείχε στην επιχείρηση περιέγραψε στο Newsbomb τις δύσκολες στιγμές: «Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση, καθώς πρόκειται για κατακόρυφο γκρεμό. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε ειδικά σκοινιά, ενώ κρίθηκε απαραίτητη και η συνδρομή της ΕΜΑΚ. Κάθε κίνηση έπρεπε να γίνει με απόλυτη προσοχή».

 

Tags
Back to top button