Στο e-report.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρός τραυματισμός 62χρονου τουρίστα για μια selfie στην Λευκάδα, έπεσε από βράχο

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκάδας ένας Βέλγος τουρίστας 62 ετών, μετά από πτώση σε βράχο στην περιοχή της Καρυάς, κατά την προσπάθειά του να τραβήξει φωτογραφία selfie με θέα το τοπίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε στο σημείο της Καρυάς και επιχείρησε να πλησιάσει την άκρη ενός βράχου για να αποτυπώσει τη θέα. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο.

Ο 62χρονος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Λευκάδας, όπου οι γιατροί έκριναν ότι χρειάζεται άμεση και εξειδικευμένη αντιμετώπιση. Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Tags
Back to top button